Pane premiére, odvolejte Dienstbiera z vlády.

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#31 Re: Dienstbier pracuje pro své

2015-11-19 04:42

#1: k - Dienstbier pracuje pro své 

 No to ma....narodil se tam,takze k tomu prisel diky rodicum...chapete tenhle detail? Vase argumentace je asi takova,jako ze Okamura kope za japonce..ma to logiku? Dinsbier ma ve vlade svuj urad a pracuje tak jak se na teto pozici ceka a ze mentoruje Zemana...no a co? Mame tady Vladu a jsme v demokracii a ne v Rusku kde plati slovo jedineho...toz tak.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#36 Re: Re: Dienstbier pracuje pro své

2015-11-19 08:34:11

#31: - Re: Dienstbier pracuje pro své 

 Okamura kope nejspíše za brity, pro které stejně jako Václav Moravec dělal. Také Okamuru zpropagovala Česká televize a vše dělá jen tak na oko, referendum nikdy neprosadí, už proto, že se pojmenoval nejprve úsvit asi inspirován řeckou násilnickou ultrapravicí. Okamura je fejkař, žvanil a to poslední co je je japonec, na toho si jen rádoby hraje i když mu často leccos uniká.


Nepřihlášený uživatel

#37 Re: Re: Dienstbier pracuje pro své

2015-11-19 08:39:02

#31: - Re: Dienstbier pracuje pro své 

 Ano, za to kde se narodil nemůže. Za to na čem v USA pracoval už ano, ale to že dělal pro židy budiž, to ještě nemusí být nic špatného (jen to může dokreslovat, jakého bude pan Dienstbier smýšlení).. to že dělal u Čalfy, ale už vypovídá mnohé a zde je už docela jasné proč tak kope za zájmy pravice a proč si jej pravice tak cení. Všimněte si, Dienstbiera mají rádi hlavně pravičáci topkaři a havlisti. Aby ne, když se ve volném čase setkává se Schwarzenbergem a jemu i umetal cestičku na hrad, když evidentně svým vlažným účinkováním ani nechtěl vyhrát. Předstíral i s tou žalobou na Klause, kterou podal tak, že to bylo dopředu jasné, že je to právně vadné, je to jen herec.