MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

BĚLOBRÁDEK - EUKOLOVRÁTEK

#64415 Re: Re: Re: Re: Re: To je přesně to, co vůbec jasné není a navíc je to velmi nepravděpodobné....

2015-11-15 15:38

#64412: - Re: Re: Re: Re: To je přesně to, co vůbec jasné není a navíc je to velmi nepravděpodobné.... 

 za to Vám podobní vytvářejí klid. Ten klid  zabíjí stovky Evropanů, zasívá strach, podporuje nacionalisty a rozkol mezi zeměmi Eu, jakožto vnitřní rozvrat daných zemí. Paříž 2x , Madrid, Londýn atd. všechny  tyto teroristické útoky spáchali muslimští imigranti , to je fakt. Ano muslimských teroristů a fanatiků je asi pouze 1%-2%, ale stejně to dává při současných počtech muslimů v Evropě tak 30000-50000 muslimských extrémistů. přes deset tisíc muslimů z Evropy odjelo bojovat za tzv. Islámský stát., takže jste buď debil, imbecil nebo idiot, že to nevidíte a nebo sebevražedný idiot.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#64417 Re: Re: Re: Re: Re: Re: To je přesně to, co vůbec jasné není a navíc je to velmi nepravděpodobné....

2015-11-15 16:08:18

#64415: BĚLOBRÁDEK - EUKOLOVRÁTEK - Re: Re: Re: Re: Re: To je přesně to, co vůbec jasné není a navíc je to velmi nepravděpodobné.... 

 Jaký máte důkaz pro váš blábol? Jak může neověřené blábolení a dokonce záměrné vytváření zmatku a ruská propaganda tedy přispět k reálnému vidění světa, když jejím smyslem je právě vytvářet dojem, že se nic reálného neexistuje? 

Kolik muslimů a kolik z nich je extrémistů sledovaným zpravodajskými službami, to je asi rámcově známo. Nic to nemění na stavu, že řešením není lidi s muslimskou vírou odmítat, ale je bezpochyby potřeba tvrdě trestat porušování zákonů, tedy samozřejmě i připravu teroristických činů. 

Je také dobré zmínit, že terorismus je věc, která tu byla vždy. 

Komunisté, nacisté o tom ví své. Právě teroristickými činy se dostávají k penězům, zbraním, atd. Přesně stejný druh terorismu předvedl Putin na Ukrajině, kdy vykrádal sklady zbraní, obsazoval budovy administrativy, ničím se tím nelišilo jeho jednání od IS. 

Tedy vždy se najdou podivné zrůdy, kterým demokracie nevyhovuje a chtějí zavádět totalitu roztodivného druhu.