MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Belobradek - Eukolovratek

#64411 Re: Re: Re: To je přesně to, co vůbec jasné není a navíc je to velmi nepravděpodobné....

2015-11-15 14:19

#64404: - Re: Re: To je přesně to, co vůbec jasné není a navíc je to velmi nepravděpodobné.... 

 Co to melete za nesmysly. Uz se prokázalo, že nejméně jeden terorista z Parize, je nedávno příchozí muslimský imigrant. No pokud v Evropě rozhodují, takový nelogičtí hlupáci, tak to je jasné, že Evropa je kde je. To hlupáci je ještě velice mírné pojmenování.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#64412 Re: Re: Re: Re: To je přesně to, co vůbec jasné není a navíc je to velmi nepravděpodobné....

2015-11-15 14:26:23

#64411: Belobradek - Eukolovratek - Re: Re: Re: To je přesně to, co vůbec jasné není a navíc je to velmi nepravděpodobné.... 

To jsou přesně ty vaše bláboly "nejméně jeden". 

 Neprokázalo se zatím pravděpodobně nic, alespoň nic takového nesdělili relevantní zdroje informací. O pasu jsou pochybnosti a dokonce i kdyby to byl pas člověka, který přišel s imigranty, ještě to vůbec nemusí znamenta, že tam byl on. 

Jediná jistá osoba, jak to zatím vypadá, je Francouzský zlodějíček, jehož se podařilo identifikovat podle otisku prstu a nejspíše tedy také DNA. 

Nic nelogického na mém úsudku není. Pokud bych byl terorista, rozhodně bych neriskoval, že budu muset předávat otisky, že budu dokonce internován v nějakém záchytném táboře atd. a budu muset podstoupit řadu pohovorů s velmi zkušenými pracovníky zpravodajských služeb, co je horší, toto přesně by neriskovala teroristická organizace, neboť jeden odhalený znamená v podstatě odhalení pro všechny. 

Daleko pravděpodobnější tedy je, že se potvrdí, že všichni byli spíše "legálně příchozí", případně příchozí s kvalitními doklady (víza do EU), ale budou to úplně jiné osoby, tedy bude se jednat o prodané či ukradené doklady. 

Ruská propaganda se jen opět snaží vytvořit zmatek, to je vše, není na tom nic divného, patří to k ubohosti totalit. 

2. SVĚT PODLE RUSSIA TODAY

3. RUSKÁ PROPAGANDA V ČESKU