MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#64159

2015-11-12 19:27

Neštěstí pro všechny vlády v Evropě a možná i ve světě je, že všichni vrcholoví politici jsou manažeři, kteří pouze měří má dáti a dal, chybí humanisté, chybí lidský přístup, chybí empatie,vše se přeci nedá pouze přepočítávat na penízky, na to, kolik jsme vydělali, kolik máme v rozpočtu.....

Proč je taková hysterie kvůli uprchlíkům? No protože politici-ekonomové přeci nebudou řešit takové problémy,že?

Což také lidský přístup k těm, kteří prchají před válkou a mučením? Proč ještě neexistují směrnice a parametry, jak k uprchlíkům přistupovat? Proč takové přešlapování na místě? Kdo to asi rozhodne?

Proč už nejsou jasné směrnice, jak postupovat? No protože se všichni bojí rozhodnout? Aby nepřišli o svá teplá místečka????

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#64161 Re: Entropa Davida Černého odhalovala ledacos....

2015-11-12 19:45:15

#64159: -  

 ...z toho co píšete. Skvělé na ní ale je, že se mnozí ve schematičnosti nazírání na Evropu v EP a EK poznali a to je velmi dobrá zpráva. Politici západní Evropy jsou schopni sebereflexe. 

 

Komunista Miloš Zeman nikoliv. 

 

Jistě západ nemá statisíce André Glucksmannů, ani to snad není potřeba, ale má bez nejmenších pochybností miliony lidí, kteří rozumí tomu co psal a to je skvělé. Milošovi Zemanovi se bez nejmenších pochybností podařilo tuto zemi zdevastovat, ale naštěstí se mu jí nepodařilo, alespoň zatím, zničit. 

Bojme se Ruska a islamistů, předpověděl filozof. Čeká nás nejhorší století dějin, varoval - Aktuálně.cz