MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#64059 Re: Re: Re: Re: Re: Vláda, Sněmovna a Senát by se Zemanem po vyznamenání....

2015-11-11 14:49

#64054: Belozvratek - Eukolovratek - Re: Re: Re: Re: Vláda, Sněmovna a Senát by se Zemanem po vyznamenání.... 

 Václavovi Havlovi můžete vytýkat ledacos, ale že by byl komunista, to vskutku ani náhodou. Z tohoto důvodu používat termín havlista k výše uvedenému popisu velmi plastických komunistů, neb ti jsou jednou nácky podruhé komunisty jak se jim to hodí - viz. např. otec Livie Klausové - Miština. 

Nazývat tedy takto definovanou skupiny "havlisty" je jakýsi pokus spojit ubohost komunistů s Václavem Havlem, což je logicky naprostá hloupost, při pomyšlení, že Václav Havel je natoli konzistentní osobou, že lze jeho texty čísta snad ve všech světových jazycích a tedy je logicky každý, kdo by jej chtěl spojit s komunisty naprosto směšným. Přesto se o to stále dokola pokoušíte. 

Co je ale bohužel skutečně možné, spojit s vámi definovanou skupinou Miloše Zemana, neboť o něm, o jeho životě, rodině, jeho názorech není známo prakticky nic, nic prakticky nepublikoval a to co publikoval byla snůška drbů z pavlače. A co horší, jeho správa úřadu prezidenta republiky přesně odpovídá výše uvedenému definičnímů guláši, který jste předvedl. Jediné, co se dá ve správě úřadu prezidenta republiky Zemanem vysledovat je až nechutná afinita na totalitní Rusko a Čínu a post sovětské komunistické diktátory. Jedna věc je udržovat otevřenou komunikaci s touto oblastí, jinou věcí je si na inauguraci navléci kravatu s ruskou trikolorou a v Kremlu si připnout symbol ruské agrese na Ukrajině oranžovo černou stuhu. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#64061 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vláda, Sněmovna a Senát by se Zemanem po vyznamenání....

2015-11-11 15:04:36

#64059: - Re: Re: Re: Re: Re: Vláda, Sněmovna a Senát by se Zemanem po vyznamenání.... 

 V dobe Husakova rezimu vetsina naroda se chovala jako signatari ANTICHARTY. Svoji opatrnost,nebo zbabelost

zastiraji  vypady proti Havlovi. Lide jako pan Cibulka a nebo pan Wolf maji pravo pana Havla kritizovat

Opravdu by me zajimalo jestli Vaclav Havel byl komunistou ale kdyz jsem si precetl komunisticke podminky k prijeti do KSC tak je to velice nepravdepodobne. Zadatelu do KSC bylo hodne a tak si komunisti mohli vybirat.Havel s jeho kadrovym posudkem byl pro komunisty nepotrebny.