MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Belozvratek - Eukolovratek

#64056 Re: Re: Re: Proč si vlastně RT svým formátem, způsoby tedy hraje na demokratická media?

2015-11-11 14:26

#64045: - Re: Re: Proč si vlastně RT svým formátem, způsoby tedy hraje na demokratická media?  

 Bohužel mě přijde stejně neseriozně manipulativní CNN, ti také pomůžou, když vláda USA potřebuje. RT vznikla, až jako její protiváha. Vidíte jedno, ale zajímavé je, že nevidíte druhé nebo spíše nechcete vidět.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#64058 Re: Re: Re: Re: Proč si vlastně RT svým formátem, způsoby tedy hraje na demokratická media?

2015-11-11 14:44:39

#64056: Belozvratek - Eukolovratek - Re: Re: Re: Proč si vlastně RT svým formátem, způsoby tedy hraje na demokratická media?  

 O CNN si můžete myslet co chcete, RT ovšem není její protiváhou. Nikdy se jim nepodařilo prokázat, že by CNN lhala, manipulovala s informacemi atd., kdežto bláboly jeden přes druhý na RT vlastně už sami usvědčují RT z propagandy a vytváření jakého "informační blafu" v kterém se nikdo nevyzná, což je přesně to, co chce Rusko vyvolat, by občané ztratili zájem o veřejný prostro a Kreml si s ním pak mohl dělat co chce, včetně toho o čem bude "informovat". Je také velmi zajímavé, že zpráva RT jsou vskutku velmi jiné od zpráv, které jsou předkládány občanům Ruska. 

CNN nic nemění, do světa vysílá přesně to, co vysílá doma občanům USA. RT se tedy i tímto usvědčuje z propagandy, dělají to mimo jiné proto, že ruská domácí propaganda by byla naprosto směšná pro občany demokracií, to jsou totiž tak neuvěřitelné bláboly, že se tomu člověk musí opravdu jen smát. Smutné  je, že tomu ruská populace věří.

Důležíté je také to, že pokud skutečně nějaká standardní televize skutečně udělá chybu, nalítne např. na podvrh z ruské propagandy, je naštěstí hned několik dalších standardních informačních zdrojů, které na to hned upozorní někdy by to mohlo vypadat až jako škodolibost. 

Co je na věci nejzajímavější, nikdy na to neupozorní RT, logicky je přece zdrojem oné dezinformace :-) tedy i toto usvědčuje RT z propagandy a vyvolávání zmatků.