MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Belozvratek - Eukolovratek

#64055 Re: Re: Blesk jako zdroj informací hmmm a to píšete do diskusí....

2015-11-11 14:13

#64052: - Re: Blesk jako zdroj informací hmmm a to píšete do diskusí.... 

 Zase ten Mccarthismus !!!! Nástrojem ruské propagandy jsou weby, jako aeronet, sputniknews a nikoliv pl, ty naopak dávají prostor všem stranám a názorům, ale právě to kavarnici nechtějí slyšet, protože jim to nezapadá do jejich, bohuzel lživého, pravicového konceptu. Přitom i oni sami vytvářejí propagandu viz. Uskupení a provozovane servery kolem Šafra, Klvani apod.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#64057 Re: Re: Re: Blesk jako zdroj informací hmmm a to píšete do diskusí....

2015-11-11 14:31:58

#64055: Belozvratek - Eukolovratek - Re: Re: Blesk jako zdroj informací hmmm a to píšete do diskusí.... 

Parlamentní listy "jako" dávají prostor. Ve své podstatě jsou přesně prostředkem jako zpochybnit vše a každého. Způsob úpravy úvodní stránky a zveřejňování naprostých lží z RT je přesně ten "guláš" který ruské propagandě vyhovuje. Parlamentní listy jsou jedním z největších hnusů, které se zde objevily. 

Tzv. názorové servery jasně daných vlastníků, jasného financování a pokud skutečně mají definovaný proces zveřejňování informací, redakční radu, dodržují zákony této země, mohou být v naprostém pořádku, ale logicky pokud se jedná o názorový server bez výše uvedeného, je to s největší pravděpodobností také propaganda jako parlamentní listy, aeronet, blisty, zvedavec, pravdive, atd. atd..... To skutečně možné je. 

Jen těžko říci, proč by taková "propaganda" jako z druhé strany vznikala? Demokracie nic takového nepotřebuje, nesvědčí jí to. 

Jinou věcí je, že je potřeba ruskou propagandu demaskovat a uvádět na pravou míru, popsat způsoby např. parlametních listů, to je nutné, neboť je to odpovědnost novinářů toto činit a nenechat mezi sebou propagandisty působit, aniž by byla jejich propaganda jasně popsána. 

Tedy projekt Jeden svět na školách (www.jsns.cz) je počinem velmi záslužným a metoda jak poznat relevatní zdroj je velmi dobře popsán zde.

3. RUSKÁ PROPAGANDA V ČESKU

Já bych k tomu přidal jediné, hraje-li si internetová televize na CNN či BBC  a je-li  z Ruska, je velmi pravděpodobné, že je tam něco hodně v nepořádku.