MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Šuká Jaceňuk Porošenka? Co myslíte pravdoláskové buzny?

#62322

2015-10-24 08:38

Ukrajinský premiér sa schováva pred expremiérkou: stále ho núti, aby s ňou mal sexuálny vzťah

 

Kyjev 24. októbra 2015 (HSP/Foto: AP, UNIAN, RBC.ua, Segodnya.ua, Telegraf.com.ua)

 

Ukrajinský premiér Arsenij Jaceňuk je nútený sa schovávať pred expremiérkou Júliou Timošenkovou. Pre médiá prezradil, že súčasná predsedníčka politickej strany Baťkivščina /Otčina/ ho stále núti, aby s ňou mal sexuálny vzťah

 

Pre Radio France Internationale ukrajinský premiér povedal: „Každé naše stretnutie s Júliou Timošenkovou sa končí jej neslušnými požiadavkami, aby sme spolu mali sex. Je to nepríjemné. Nemám to ľahké, veď som ženatý. Preto sa stále musím brániť a schovávať sa pred Timošenkovou,“ posťažoval sa Arsenij Jaceňuk.

„Počnúc februárom 2014 mi Júlia Vladimirovna viac ráz navrhovala, aby sme mali intímny vzťah. Avšak som ženatý a v žiadnom prípade si nemôžem dovoliť podobné dobrodružstvá,“ vysvetlil premiér. Dodal, že je to stále ťažšie brániť sa pred častými a otvorenými „ponukami“ bývalej premiérky Ukrajiny.

 

„V poslednom čase sa zo všetkých síl snažím vyvarovať našim stretnutiam s Júliou Timošenkovou. Je to preto, že každé naše stretnutie končí rovnako: otvorene mi navrhuje sex. Viac ráz som ju – dokonca aj v dosť tvrdej forme – požiadal, aby prestala s týmito somarinami. Mám problémy iba s ňou. S ostatnými členmi jej frakcie mám normálne pracovné vzťahy,“ zdôraznil Arsenij Jaceňuk.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#62323 Re:

2015-10-24 08:55:33

#62322: Šuká Jaceňuk Porošenka? Co myslíte pravdoláskové buzny? -  

A co vas Meciar a dalsi sudruhovia. Dari sa im dobre ?


Nepřihlášený uživatel

#62328 Re:

2015-10-24 11:38:15

#62322: Šuká Jaceňuk Porošenka? Co myslíte pravdoláskové buzny? -  

 Ty bratko ,kdyz jebes ovecky na salasi take si o to rikaji, Beeedo.