MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#61754 Re: Re: Re: Podivej se ty sracko Zemane jak vypadaji spravni vojaci.

2015-10-18 17:04

#61752: - Re: Re: Podivej se ty sracko Zemane jak vypadaji spravni vojaci. 

 Základní otázka je, jak mohl projít převrat nacistické junty na Ukrajině a jaktože tato nacistická junta vyvražďuje ruskojazyčné obyvatelstvo, stejně jako to dělali nacisti Hitler a Bandera?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#61756 Re: Re: Re: Re: Podivej se ty sracko Zemane jak vypadaji spravni vojaci.

2015-10-18 17:14:35

#61754: - Re: Re: Re: Podivej se ty sracko Zemane jak vypadaji spravni vojaci. 

 Je skutečně kardinální otázkou, jak se mohla neonacistická strana Svoboda v roce 2012 dostat do tamního parlamentu a stejně tak fatální otázkou je, proč se dostala i do vlády a vládní koalice Janukoviče.  Skutečně je potřeba se ptát, zdali v roce 2010 "zvolením" Janukoviče a v roce 2012 protlačením strany Svoboda do parlamentu nedošlo ke komunisticko - nacistickému převratu. 

Následné podivné odsouvání asociační dohody, pak dokonce uzavření ještě podivnější smlouvy s Ruskem, o které občané a nejspíše dokonce ani parlament Ukrajiny nebyli informováni, nebyl jeden z dílů tohoto podivného převratu. 

Je také zvláštní, že volby v roce 2012 byly hodnoceny jako mírně řečeno - netransparentní. A je také zvláštní, že celé výše uvedené nakonec vedlo k ukradení Krymu a rozpoutání vlálky na východě Ukrajiny Ruskem, které se v trojstranné dohodě explicitně zavázalo, že bude neměnnost hranic Ukrajiny naopak chránit a to dokonce i jako člen Rady bezpečnosti OSN, dokonce se Rusko výslovně zavázalo, že nebude dokonce ani vyvíjet na Ukrajinu ekonomický tlak prostřednictvím strategických surovin a jejich cen.