Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Martin

#4415 Re:

2015-10-09 15:47

Myslim si, ze kazdej ma pravo zit, tam kde chce, bez ohledu na to, jestli se to ostatnim libi nebo ne...Osobne nemam nic proti migrantum, jelikoz sam jsem emigroval. Tim, ze se budu snazit o vystoupeni z EU si akorat tak uskodim sam sobe. Nehlede na to, ze vse jiz bylo schvaleno evropskym parlamentem, ktery ma daleko vyssi moc a nebere ohledy na nejake male strany v CR nebo kdekoliv jinde v EU. Kvoty jsou povinne at se to kazdymu libi nebo ne...A nejake falesny sliby a petice tomu stejne nepomuzou...Myslim si, ze falesnych slibu bylo jiz v CR vic nez dost...Nekdo by to mel zarazit, nebot tohle vse je jen ztrata casu a nic se na tom nezmeni.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#4420 Re: Re:

2015-10-09 16:41:13

#4415: Martin - Re:  

 TO ŘÍKÁTE PRÁVĚ VY,  KTERÝ JSTE JIŽ JEDNOU TUTO ZEMI ZRADIL, UTEKL DO EMIGRACE???

 

 

Zítra se stěhuju k Vám ! Díky za Vaši štědrou nabídku !

#4432 Re: Už se těším, že od zítra budu bydlet u Vás doma !

2015-10-09 18:25:13

#4415: Martin - Re:  

 ... "Super, zítra se k Vám domů stěhuju i s rodinou. Bydlíte v domku nebo v paneláku? ... Že byste mi, prosím napsal svoji adresu, abych věděl kam mám zítra přijet. ... A vezmu si s sebou asi 10 členů rodiny ! Píšete, že, cituji:

"Myslim si, ze kazdej ma pravo zit, tam kde chce, bez ohledu na to, jestli se to ostatnim libi nebo ne!"

Víte: ... já a moje rodina chceme po domluvě rodinné rady všichni bydlet u Vás, a to: ... bez ohledu, jestli se Vám to líbí, nebo ne!

Z právnického hlediska je Vaše vyjádření jako závazná smlouva, uzavřená mezi Vámi a případným kýmkoliv, kdo by chtěl zrovna u Vás bydlet !

Proto očekávám urychleně, abyste zde sdělil svoji adresu!

Tomáš

#4439 Re: Re:

2015-10-09 18:57:12

#4415: Martin - Re:  

 Jako emigrant už se nemáte k osoudu České republiky co vyjadřovat. Jednou jste odešel otočil se k této zemi zády, tak si zůstaňte kde jste a nechte nás napokoji. A podotýkám, že nikdo nemá právo žít v naší zemi proti vůli jejích občanů. V téhle zemi mají prioritní rodové právo žít potomci těch, kteří tuhle republiku svými rukami zbudovali a je jen našim svrchovaným právem, vybírat si, koho si sem vezmeme a kdo pro naši zemi představuje potenciální hrozbu. A už vůbec zde nemá co pohledávat někdo, kdo nechce ctít naši kulturu, dodržovat naše zákony a vyznávat naše životní hodnoty. A to tihle imigranti zásadně nedělají, naopak sem tahají svoje zvyky a především to, před čím sami utíkají - islám. Jestli myslí Merkelová, že pro Německo jsou přínosem, ať si jich vezme pro mě za mě třeba 10 milionů, sama si kope svůj hrob. Občané České republiky a ostatních zemí Visegradu, potažmo celé východní Evropy však o imigranty z islámského světa nestojí a nikdo jim nemá právoi nařizovat, aby tyto imigranty přijali, neb jde o suverénní země a ne ničí vazaly.

Zkuste takový názor nejprve hájit v USA, a potom mluvte do Česka !!!

#4441 Re: Re: Každý může žít, kde chce, a to bez ohledu, zda se to ostatním líbí, nebo ne !

2015-10-09 19:05:45

#4415: Martin - Re:  

 ... Vážený pane Martine,

... tak to pláčete na nesprávném hrobě, ale možná, pokud jste emigroval do USA: ... Vás brzy nějaký agent, po přečtení Vašeho příspěvku přinejmenším navštíví a bude vyšetřovat !? ... Myslím z FBI nebo CIA a možná Vás ounačí za nepřítele státu !?

Protože dle Vás každý může žít tam, kde chce, a to bez ohledu, zda se to ostatním líbí, nebo ne !?

Plakejte, plačte na B. Obamově hrobě: ... Milióny Mexičanů chtějí žít v USA, a on jim v tom ten blbý xenofob Obama brání plotem mezi USA a Mexikem !!!??? Ale oni na to mají právo, ať se to Amíkům líbí nebo ne !? ... S takovou politikou skončíte buď vyhoštěn, nebo v kriminále !

Takže, milej emigrante Martine, nic ve zlém, ale jste mimo realitu, nebo aspoň své názory dštíte na čechy a evropany, kdybyste stejné názory šířil ve svobodné zemi USA, asi by se Vám tro šeredně nevyplatilo !"


Nepřihlášený uživatel

#4448 Re: Re:

2015-10-09 20:48:48

#4415: Martin - Re:  

 Žijete v schizofrenní zemi, která ničí celý svět a chyba nás Čechů je, že nás nikdy anglosaské země nepřijmou jako rovnocenné a někteří lidé jako např. Havel si to mysleli, jsme Slovani a tím je to dané. Neposloucháme dějiny, Jana Husa za zdravý rozum upálili, Mnichov a zrada s tím související nás měla poučit, teď nám diktuje Němka, která není hloupá, je v tom buď nějaký záměr nebo možná má Obama z těch odposlechů celého světa něco hodně nechutného i na tuto Němku. 

Být Váma, tak si dám zrcadlo před sebe a stydím se po zbytek života, kde žiju. |Není většího hovada než agresora USA, který díky svým zájmům zabíjí v každém světadíle nevinné lidi.