PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"

Quoted post

Jan Kubalcik

#374 Re: Re:

2015-10-07 14:39

#372: gorwynt - Re:  

No já nevím, nemám teď čas se na ty příspěvky podívat, ale tahle reakce mě od Vás docela překvapuje... Pokud vznáší relevantní argumenty, je přece jedno, jestli je to Slovák, Holanďan, nebo kdo... Jde přece o ty argumenty, ne?

Odpovědi

gorwynt

#378 Re: Re: Re:

2015-10-07 20:30:27

#374: Jan Kubalcik - Re: Re:  

 Dobře, pak v zahraničí, kde jsou homosexuální manželství povolena společně s adopcemi, najdete dost argumentů pro. A stejné argumenty jsem několikrát napsal i já a najdete i v odborné literatuře.

Závidím Irům jejich zdravou mentalitu. Češi na to prostě nejsou připravení, jsme dokonce i za Slovinskem, budou mít pořád nějaké předsudky a budou se pořád opírat o statistiku. Přitom zrovna průměr je dost ošemetná veličina, která je náchylná na extrémy. Na lesby se rád koukne skoro každý, ale zdaleka v nejhorší situaci je gay, který už jen svou existencí otravuje ostatním život (je to znát i na této diskuzi, a zvlášť autorem petice smazané příspěvky). Nedokážu pochopit, že se o nějakých lidech vyjadřují tak ošklivým způsobem. Svoboda slova je jedna věc, ale pokud třeba učiteli řeknu, že je to blb, je samozřejmé, že si za to ponesu nějaké následky. Nevím proč, ale okamžitě si pouze u gayů představí jejich pohlavní styk. U žádných jiných lidí si jejich intimní chvíle nepředstavují, ale jakmile se o někom dozvědí jejich orientaci, okamžitě začnou mít bujnou fantazii.

Společnost by nepřijala ani to námi vychovávané dítě, to už lépe přijme a navíc polituje dítě z nějaké rozvrácené rodiny.

Přál bych si, aby i Češi procitli stejně jako lidé v zemích, kde toto povoleno je. Uvažuju o tom, že se přestěhuju do zahraničí jen kvůli tomu. Teď jde o to, jestli budou Češi smutní z toho, že se jim ze země stěhují lidé, nebo budou rádi za to, že se zbavili jednoho gay páru.

Počet podepsaných lidí bohužel stoupá, ale oběti jsou úplně nevinní lidé. Nikoho nenapadne založit petici proti šikaně, týrání, domácímu násilí, zneužívání v rodinách, prostě podpořili to, aby se děti v dnešních rodinách měly dobře a nehrozilo jim žádné nebezpečí.

Víc Vám nemám co říct, jen bych se opakoval. A přiznám se, že mi docházejí síly v nějaké diskuzi pokračovat. Nějakou dobu to ustojím, ale tohle už je příliš urážek a nadávek na jednom místě, kde si zakomplexovaní lidé přišli vybít svůj vztek na lidech, o kterých absolutně nic neví (s odkazem na hanlivé a smazané příspěvky). Použiju ono známé "než mě budeš pomlouvat, nejdříve se projdi v mých botách, pak mě suď" (argumentaci průvodem vynechte, pokud budete reagovat).

Pokud ta petice projde, věřte tomu, že hodně slušných lidí učiní nešťastnými a nepomůže ani vám ani dětem.