PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#362 Re: Re:

2015-10-05 19:12

#361: - Re:  

Takže když se vyskytnou některé případy, které nejsou v pořádku, tak mě to ospravedlňuje k tomu, abych vytvořil takové podmínky, aby těchto případů bylo ještě mnohonásobně více???

Když někdo něco v minulosti ukradl, tak já na to ukážu prstem a to mě ospravedlní k tomu, že řeknu, když on kradl, tak já můžu také? Nebo budu dělat takové kroky, aby se nekradlo?

 

Programy homosexuálních a sexuálních reformních hnutí obsahují tedy ještě stále “stejná práva pro pedofily”. Také proto jsou homosexuální a pedofilní zájmy spojeny, protože “androfilie” (zaměřenost na dospělé muže), “efebofilie” (na mužské pubescenty a adolescenty) a homosexuální pedofilie (na chlapce, kteří ještě nemají znaky puberty) se navzájem částečně překrývají. “Androfilové” nepociťují zpravidla žádné silné pocity ke chlapcům, ale přece silnější než k ženám a “efebofilové” mají příležitostně dokonce výslovně pedofilní zájmy. (Freund, K. et al. Heterosexual interest in homosexual males. Archives of Sexual Behavior, 1975, 4, 5, 509-518.) Toto je potvrzeno v psychoterapeutické praxi. Homosexuální pedofilové se zřídka zajímají o dospělé, ale nejméně 10% z 250 nepedofilních homosexuálů v mé praxi mi v průběhu let sdělilo, že pociťovali příležitostně zájem o chlapce. Většina byla skutečně zaměřena především na mladší muže. 

Podle studie Bella a Weinberga, mělo 23% gayů v dospělosti někdy sex s chlapcem mladším než šestnáct let (Bell, A.P. & Weinberg, M.S. Homosexualities: A Study of diversity among men and women. New York: Simon & Schuster, 1978.) a jiná anketa uvedla stejné procento, zatímco u lesbiček to bylo 6%.

Naopak v případě heterosexuálních svazků z 5165 došlo k incestu pouze u 29 to znamená 0.6% (Cameron, P. & Cameron, K. Homosexual parents. Adolescence, 1996, 31, 124, 757-776.). 

Více zde

Odpovědi

gorwynt

#363 Re: Re: Re:

2015-10-06 07:47:01

#362: - Re: Re:  

 Proč poukazujete na problém menšiny, když ten samý problém má i většina? Jste opravdu tak slepý, že nevidíte, co se děje mezi heterosexuály? Nikoho nic neospravedlňuje, ale kdo Vy jste, že si troufáte někoho soudit? Těch případů mnohonásobně více nebude. Adopce těmito páry je povolena cca 20 let. O kolika případech zneužívání jste v souvislosti s tím slyšel? A kolik případů způsobí heterosexuálové?

Ten zbytek jste si mohl nechat od věci, tohle už tady bylo.