Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#4041

2015-10-03 04:18

TOTO JE VYPIS ZE STRÁNKY OPU.CZ!!!ORGANIZACE NA POMOC UPRCHLÍKŮM!!!Zajišťování uprchlíků v Zařízení pro zajišťování cizinců v Bělé Jezové.Konsorcium nevládních organizací pracujících s migranty v ČR se ostře ohrazuje proti pokračujícímu zajišťování uprchlíků v Zařízení pro zajišťování cizinců v Bělé Jezové a  dalších detenčních zařízeních...........

 

JEN MALÝ VÝPIS Z TĚCH JEJICH ŽVÁSTŮ!!!

 

.........Zdůrazňujeme, že v případě uprchlíků před válečným konfliktem jde v mnoha případech o osoby trpící posttraumatickým stresovým syndromem či o osoby jinak zranitelné.

 

Přitom prý v detencích není poskytována zdravotní péče v potřebném rozsahu, a psychologická péče není poskytována vůbec. Také výrazně schází tlumočníci.

                  

Odpovědi

Dal bych jim první, poslední a ještě mnohem více a sám se stal žebrákem

#4043 Re:

2015-10-03 04:47:58

#4041: -  

 "A to je pravda, s tím bych souhlasil !!! ... A proto, aby se měli lépe, přesně podle toho, jak se k ilegálním uprchlíkům, tak zuboženým a stresovaným má chovat:

(nemyslím jen tím, jak jsou stresováni voláním "allahu akbar!" ... to jeden přijde o hlasivky, ... druhému prasknou bubínky v uších, ... třetí je stresovaný tím, že vidí kostel, ... jiný tím, že ho sluníčkáři vítají, ... další tím, jak mu dobří lidé nabízeli potraviny a pití - vodu, protože alkohol, bohužel, jako muslimové nemohou, ... a konečně další je stresovaný z toho všeho, nebo z něčeho jiného, ... atd.):

tedy ubytoval bych je na hradě, Hrádečku, Lánech, Zámcích, Nemovitostech boháčů a zbohatlíků, zkrátka všude tam, kde je odpovídající živozní úroveň ...

a zároveň: ... 

... takovej ten teplej, lidskej přístup !"

přilož ruku k dílu

#4044 Re:

2015-10-03 04:52:20

#4041: -  

Tak, neziskovky !!! DO TOHO !!!

Chopte se práce: ... kladívka, špachtle, kolečka, kbelíků, lopat a krompáčů a začněte stavět: 

PRO  UPRCHLÍKY  LEPŠÍ  A  VHODNĚJŠÍ  PROSTORY !!! ... PENĚZ  NA  TO  MÁTE  DOST ... (A  BUDETE  MÍT  NA KAŽDÉHO  UPRCHLÍKA)