Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#4040

2015-10-03 03:48

Vážení Češi! V Polsku v patek 60.000 lidi v Katowicich a 150.000 lidi ve Warszawie To byly demonstrace. Premierka Kopacz se ma zakopat. Polaci maji ted volby.Poukazovali jsme na Poláky,ale obyčejní Poláci jsou schopni se sepnout a jít za svou svobodou a právy daleko semknutěji než my.Stále věřím,že náš národ se nebude spoléhat jen na Blanické rytíře.Věřte,že ti nám nepomohou!!Vemte si příklad z obyčejných Poláků!!!Jen tak na okraj...skákat po MS v hokeji a volat:,,Kdo neskáče není Čech!''To nám jde.Tak se už konečně zvedněte a dokažte,že jsme Češi.Svobodu si zaslouží jen takový národ,který si ji dovede vybojovat.Pokud ne,pak zasluhuje opovržení bez existence na tomto světě...

Odpovědi

Švejk ze Švejkolandu

#4048 Re:

2015-10-03 05:14:09

#4040: -  

... úplná pravda !

Je tu ale jistý rozdíl od 1989/1990 kdy jsme semknutě "bourali" komunistický centralizmus:

Lidé od té doby si přece jen v ledasčem polepšili: mají své domy, auta, víceméně práci, ... svůj klid, a netuší o co jde. Hodně devastují a uspávají člověka lživá média (která se od dob totalitních také ledasčemu naučila - na objednávku velikého kapitálu, peněz chrlí přesně to, co je třeba !) ... A, bohužel peníze jsou dnes větší motivací, než ideály a myšlenky !

A tak už nám nevadí ani lži politiků, necháme je tam, ... politikům nevadí lhát nám, ...

(protože je nemůžeme vypískat, a volby jsou až za 4 roky = 1x za 4 roky, a za tu dobu se zapomíná, paměť už tak neslouží ...)

... ve volbách volíme zase ty samé, kteří nás už zklamali, anebo nevolíme vůbec, ... (a rozhodně ne ty pod 5-ti procentní, poněvadž by to byla "beztak ztráta času, mého hlasu, kterej by propadl a oni se beztak nedostanou do parlamentu ...)

... demonstrace v Praze jsou sice dobré, ale: ... do Prahy je daleko, jízdné nám zdražili, ...

... každý máme kolem sebe lidi, kteří nechápou, která bije, ...

Centralismus Pražsko_Moskevský jsme nahradili v klidu EUroBruselským, ... tak vo co jde !? ...

Tak uvažuje nejeden český člověk ! ...

Jo, sáhni lidem na peníze, a vyjdou do ulic !