Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

I TOMU VĚŘÍCÍ KATOLIK

#4035 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NEVĚŘTE MU !!!

2015-10-03 02:27

#3943: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NEVĚŘTE MU !!! 

Dodatek: "A ...

SAMOZŘEJMĚ  SE  PŘEDPOKLÁDÁ,  ŽE  I  PAPEŽ  FRANTIŠEK  A  BISKUPOVÉ  SI  TAKÉ  VEZME  (VEZMOU)  K  SOBĚ DO  REZIDENCÍ  NĚJAKÉ  RODINY  BĚŽENCů !

CÍRKEV  JE  JISTĚ  BOHATÁ  I  CHUDÁ  ZÁROVEŇ:  ...  JAK  KDE !!!

OVŠEM  MÁ  BÝT  BOHATÁ  SVOU  POMOCÍ  A  ŠTĚDROSTÍ,  JAK  JISTĚ  MYSLEL  PAPEŽ  FRANTIŠEK: ... KUPŘÍKLADU  VATIKÁN  A  NĚKTERÉ  BISKUPSKÉ  REZIDENCE  (ALE  HLAVNĚ  VATIKÁN)  JSOU  VELMI  BOHATÉ (PRAVDA,  NA  KULTURNÍ  DĚDICTVÍ  A  UMĚLECKÉ  HODNOTY  A  PŘEDMĚTY,  KTERÉ  OVŠEM  MNOHDY  VůBEC NESLOUŽÍ  BOHOSLUŽEBNÝM  POTŘEBÁM,  BA  ANI  ZDALEKA  NESOUVISEJÍ  S  KŘESŤANSKOU  VÍROU  -  NAPŘ. POHANSKÉ,  STAROŘÍMSKÉ  SOCHY  MLADÍKů,  KTERÝM  JEDEN  Z  MORÁLNĚ  SMÝŠLEJÍCÍCH  PAPEŽů  NECHAL ALESPOŇ  CUDNĚ  ZAKRÝT  CITLIVÁ  MÍSTA,  ...  ALE  I  MNOHA  JINÝCH  OBRAZů  A  ARTEFAKTů,  PO  STALETÍ (NA)SBÍRANÝCH !!! ...

TOHO  SE  JISTĚ  BĚŽENCI  A  CHUDÁCI,  KTERÉ  SI  PAPEŽ  FRANTIŠEK  VEZME  K  SOBÉ  -  NENAJEDÍ,  NICMÉNĚ PRODEJEM,  ZPENĚŽENÍM  TOHO  VŠEHO  BY BYLO  MOŽNO  ZÍSKAT  VELMI,  VELMI  HEZKOU  SUMU  NA  PODPORU NEJCHUDŠÍCH  A  NEJPOTŘEBNĚJŠÍCH.  PEVNĚ  VĚŘÍM,  ŽE  PAPEŽ  FRANTIŠEK  TEN  SVůJ  APEL  MÍNIL  VÁŽNĚ, A  ŽE  SE  TAKÉ,  JAKO  I  OSTATNÍ  BISKUPOVÉ  A  KARDINÁLOVÉ,  VČETNĚ  TĚCH  NAŚICH  ...  ZAPOJÍ  A  PůJDOU PŘÍKLADEM !!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#4038 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NEVĚŘTE MU !!!

2015-10-03 02:48:44

#4035: I TOMU VĚŘÍCÍ KATOLIK - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NEVĚŘTE MU !!! 

"Jo, být morální autoritou je dnes těžké! Nestačí jen apelovat, apelovat! ... Člověk musí jít příkladem!

(Například mnoho politiků jen kecá, kecá, kecá ... od zeleného stolu, ... a skutek utek.

Dodnes, a to nejsem rasista: ... se nepodařilo začlenit do společnosti některé nepřízpůsobivé Romy ... např. Chánov, o začleňování nepřizpůsobivých lidí (ne jen z řad Romů, ale kohokoliv) se podle takových politiků mají postarat místní občané, ale: ... ŽÁDNÝ Z POLITIKů SI JE NEVEZME K SOBĚ ZA SOUSEDY A NA HRAD A DO BYTU, ... jen kecaj, kecaj, a kecaj !

A to máme krom

toho: ... navíc ještě začleňovat islámské, muslimské "velmi přizpůsobivé" ... kteří přicházejí k nám s tak "kompatibilní kulturou" jak hrom !"


Nepřihlášený uživatel

#4053 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NEVĚŘTE MU !!!

2015-10-03 06:11:21

#4035: I TOMU VĚŘÍCÍ KATOLIK - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NEVĚŘTE MU !!! 

 promin PAPEŽ ale je ten co chce do Evropy ISIS a Sharia zakon Papež nebojuje za lid on jde poroti svojim lidem aji PAPEŽ ŘIDÍ FED

VICE-Neomarxistický papež František přijede do USA převzít moc, globální prediktor zvítězil, americká elita kapitulovala!

CIRKEV JE AZ PRILIŽ BOHATA Z TOHO JAK ZVAS TAHAJI PENIZE AJI ZA KŘTĚNÍ PROČTI BIBLI A UVIDIS CO SI CIRKEV SMI DOVOLOVAT VUČI SVOJEM OVEČKAM JA SEM TAKY KŘESTAN ALE A PAPEŽOVE CO SOU PODPORUJOU VSICHNI DO JEDNEHO NWO TO SOU ELITNI PAPEŽI!!!!!S VIROU A CIRKVOU TO NEMA NIC SPOLECNE SAM FRANTIŠEK PAPEŽ REKL ZE NEHODLA OBRACET KRIZ NA SVEM TRUNU ZE UZNAVA SATANA!!!

VŠE OHLEDNĚ PAPEŽE-Projev papeže Františka v americkém Kongresu. Papež vzpomněl postavu Mojžíše (a ukázal tři šestky?)

FRANTIŠEK JE POSLEDNÍ PAPEŽ V DEJINACH DOJDE SVEMU TRESTU ZA PRVÉ NOSY PRSTEN CO MU NEPATRI,ZA DRUHE NOSI TROJITOU KORUNU,ZA TRETI BERE SE ZA OTCE JAKO BY BOHA!!!

minule sem varoval tady vypsani vsech skoro pasáži s bible co ke všemu navazuje to co se deje na zemi 

 


Nepřihlášený uživatel

#4099 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: NEVĚŘTE MU !!!

2015-10-03 12:51:43