Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#3999 LIDEM LŽOU ČT V TV VICE A VICE

2015-10-02 16:16

INFORMAČNÍ VÁLKA POKRAČUJE 

„Cílem útoků letounů Su-24M na videu bylo úplné zničení velitelského stanoviště militantní teroristické skupiny ISIL poblíž El Lata. Také útok Su-34M zničil velitelství kontrolních teroristických skupin stejné odnože a muniční sklady. V důsledku přímého zásahu bombami bylo ve skladech odpáleno střelivo, což vedlo k jejich úplnému zničení. V důsledku leteckého úderu na bunkry se sklady a mini-továrnami na výrobu granátů a bomb vznikl požár, který zcela zničil majetek.

Noční údery na více než čtyři objekty Islámského státu zničily velitelství teroristických skupin a sklady munice a tři povstalecká velitelská stanoviště poblíž Hama. Přímý zásah bombami zcela zničil továrnu na výrobu výbušnin a munice na sever od Homsu. To byla ta skupina, která nakládá výbušniny na auta a používá je  k provádění teroristických útoků, včetně útoků sebevražednými atentátníky. Chci zdůraznit, že k útokům na civilní infrastrukturu nedošlo, tím spíše, že nebyly vedeny na budovy, kde by mohli být civilisté, „- řekl vedoucí tiskového a informačního centra Ministerstva obrany Igor Konašenkov.

„Dalším bodem, kterým se řídí ministerstvo obrany je, že všechny útoky jsou koordinovány s vedením syrské armády. Na území ruské základny dokonce zahájil činnost speciální štáb ozbrojených sil arabské republiky. Všechny naše letecké akce v boji proti ISIL jsou vedeny prostřednictvím společného informačního centra v Bagdádu. (zdroj)

VICE TU-FAKTA JAK TO JE V SYRII

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#4031 Re: LIDEM LŽOU ČT V TV VICE A VICE

2015-10-02 23:00:57

#3999: - LIDEM LŽOU ČT V TV VICE A VICE 

 Jak jde o Rusko, mainstream lže jak když FED tiskne dolary.