MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#59967 Re:

2015-10-02 11:49

#59946: -  

 

Během vystoupení prezidenta USA Baracka Obamy na Valném shromáždění OSN jsem si všiml zanícení, se kterým vyzýval země ke spolupráci s cílem „ukončit chaos v Sýrii a v jiných oblastech světa“. Zdůraznil také význam dodržování ideálů OSN. Podpořil ho v tom i Porošenko. Podíval jsem se na Obamův projev několikrát na více stanicích, abych se ujistil, že se mi to nezdá. Nezdálo. Americký prezident skutečně vyzval k ukončení chaosu v Sýrii a jiných oblastech. První, co mne při jeho slovech napadlo, bylo, zda to je skutečný prezident USA, nebo někdo, kdo právě přišel na Zemi z jiné planety a nachází se ve stádiu orientování se. U nás tomu říkáme hledání severu. Mám pocit, že on a Porošenko jsou poslední dva lidé na zemi, kteří nevědí, kde je sever, poslední dva, kteří nevědí, kdo způsobil a působí chaos v Sýrii, Libyi, Afghánistánu či v Iráku. Poslední dva, kdo nevědí, že chaos v Sýrii nezačal syrský prezident, jehož američtí i jiní mediální medilové (poznámka redakce: mediální manipulátoři podle J.Banáše) označují za tyrana, podobně jako označovali Kaddáfího, který udělal z Libye prosperující zemi.

Nakonec USA zařazovaly ještě donedávna mezi darebácké země i Kubu a Írán; dnes jimi však už nejsou, neboť projevily vůči Washingtonu vstřícnost. Kdyby byli vstřícnost k Washingtonu projevili Kaddáfí, Husajn, Janukovyč nebo třeba prezident Sýrie Asad, byli by Obamou nepochybně chváleni a byli by na svých místech dodnes. Zdá se mi tedy, že Obama a Porošenko jsou dva poslední, kdo nevědí, že válku v Sýrii nezačal Asad, ale americká invaze do Iráku v roce 2003, která vygenerovala chaos v celém regionu i ISIS. Tehdejší válku zdůvodnily USA (při blahé paměti) zbraněmi hromadného ničení, které měl údajně Saddám Husajn – a které dodnes nikdo nenašel. Obama v New Yorku nemluvil ani o tom, že zázračné, dobře režírované Arabské jaro nepřineslo ani do jedné země, ve které proběhlo, stabilitu a demokracii, ale chaos a násilí. Kdybychom v projevu amerického prezidenta zaměnili slovo demokracie slovem chaos, byl by jeho projev přesný. Seznam zemí, do kterých jen ve dvacátém století přišli Američané šířit chaos (rozuměj v americkém pojetí demokracii), by byl velmi dlouhý. Mexiko, Kuba, Nikaragua, Haiti, Panama, Chile, Dominikánská republika, Libanon, Vietnam, Kambodža, Laos, Zaire, Grenada, Irák, Somálsko, Jugoslávie, Ukrajina, Afghánistán, Libye, Sýrie ...

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#59977 Re: Re:

2015-10-02 13:23:54

#59967: - Re:  

  Děkujeme rusáckým hulibrkům z rusácké hulibrčí ambasády za ukázku kopírování a vkládání lživých textů z z not tupé rusácké prpagandy. Zkuste se soudruzi soukmenovci víc odvázat, je s vámi nuda.