Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#3952 POZOR USA PACHA NWO NA VLASTNICH LIDECH

2015-10-01 16:58

Obchodní centra v USA jsou v tichosti přestavována na detenční tábory. Příprava na ekonomický kolaps země nebo násilnou implementaci NWO v USA?

Ačkoliv se zdá, že největší problém pro naše okolí je přistěhovalecká vlna, stále se snažíme sledovat některé zvláštnosti v USA a hledáme mezi nimi možné souvislosti. V minulém pozorování jsme se věnovali novému urbanistickému plánu America 2050 [1], který má za cíl vybudování obrovských aglomerací, a tím de facto přesun obyvatel z amerického venkova do měst, a opírají se  o fakta ze společnosti Deagel, která předpovídá snížení obyvatel z 316 miliónů na 69 miliónů, tedy o více než 70%. Tato předpověď je samozřejmě děsivá a nakolik tomuto údaji lze věřit nebo ne, je na každém z nás. Na druhou stranu to vypadá, že Deagel své předpovědi vydává ze solidního titulu. Deagel totiž spadá pod CIA a je světovým dealerem zbraní a vojenské inteligence. A kromě toho vydává světové odhady vývoje populace v jednotlivých státech pro následující dekády. Je to zajímavé a trochu děsivé spojení.

VICE TU-Obchodní centra v USA jsou v tichosti přestavována na detenční tábory. Příprava na ekonomický kolaps země nebo násilnou implementaci NWO v USA?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#3977 Re: POZOR USA PACHA NWO NA VLASTNICH LIDECH

2015-10-02 12:22:28

#3952: - POZOR USA PACHA NWO NA VLASTNICH LIDECH  

 A proti komu budou na území USA bojovat? S kým budou evropané bojovat, už je jasné.