MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#59263 Re: Re: Re: To bude děsivá ostuda a snad to také bude pověstný poslední hřebík do rakve....

2015-09-27 08:40

#59260: - Re: Re: To bude děsivá ostuda a snad to také bude pověstný poslední hřebík do rakve.... 

Souhlasím, pan Jan Sokol by byl vhodný adept na prezidenta, moudrý, slušný člověk. Škoda, že by mu to asi nedovolil již hodně vysoký věk. Opravdu, najít u nás MRAVNÍ AUTORITU, je těžší, než nalézt jehlu v kupce sena.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#59265 Re: Re: Re: Re: To bude děsivá ostuda a snad to také bude pověstný poslední hřebík do rakve....

2015-09-27 08:44:57

#59263: - Re: Re: Re: To bude děsivá ostuda a snad to také bude pověstný poslední hřebík do rakve.... 

Myslím si, že to tak hrozné nebude. Jan Sokol je bohužel už opravdu ve věku. Když jste mne donutil přemýšlet o kandidátech, jsem vlastně optimista a jsem dokonce přesvědčen, že to u dalších voleb dopadne dobře, jen bych si velmi přál aby byly předčasné. 

Miloš Zeman je bez nejmenších pochybností kriminální živel obklopený kriminálníky, kteří by za normálních okolností již dávno vyšetřovala policie. Miloš Zeman je velezrádce, KGBáka Remka si neposlal do nového CCCP proto, aby přišel o důchod z EP.