Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#3430 Co se děje v německých uprchlických táborech? O čem nemáme vědět?

2015-09-27 07:41

Znásilňování, nucená prostituce žen v uprchlických táborech. Ženy, dívky i děti jsou terčem sexuálních útoků mužských žadatelů o azyl. Humanitární organizace žádají okamžitá opatření. Německá policie mlčí, aby nepodporovala protiuprchlické aktivity.

Günter Woltering (Der Paritätische Hessen),  Brigitte Ott (pro familia Hessen),  Sigrid Isser (LandesFrauenRat Hessen) a Friederike Stibane z (Landesarbeitsgemeinschaft Hessischer Frauenbüros) svým dopisem z 18. srpna letošního roku vyzvaly vládu v Hesensku, aby zasáhla v uprchlických zařízeních, kde je stále větší počet žen a mladých dívek znásilňováno, sexuálně napadáno a dokonce nuceno k prostituci ze strany mužských žadatelů o azyl.

Ke znásilňování dochází ve smíšených ubytovnách, kam jsou pro nedostatek míst pro všechny uprchlíky umisťovány současně ženy, děti i muži. Podmínky pro ženy a dívky v některých azylových domech jsou tak nebezpečné, že ženy jsou popisovány jako "lovná zvěř pro mužské predátory". Sociální pracovníci tvrdí, že mnoho obětí ze strachu z pomsty radějí mlčí. 

VICE TU-Co se děje v německých uprchlických táborech? O čem nemáme vědět?

Odpovědi

Evropan1975

#3434 Re: Co se děje v německých uprchlických táborech? O čem nemáme vědět?

2015-09-27 07:46:19

#3430: - Co se děje v německých uprchlických táborech? O čem nemáme vědět? 

 nikdo je sem nezval, proč bychom to měli řešit, bral bych to jen jako vhodnou záminku k okamžitému a doživotnímu vyhoštění mimo evropský prostor. Když máme bezzubé armády, které pomocí zbraní nechrání naše hranice, místo toho, aby ty krvežíznivé hordy zlikvidovaly hned při pokusu o vstup na naše území, tak si je taháme sami do vnitrozemí.