Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#3404 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-27 05:37

#3402: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Presne tak.....proste jsme na vlne nadseni,ale jak to budeme praktikovat,nikoho neboli...jako vzdy budeme verit ze prijde zazrak....a uz se budeme mit jenom dobre..))) Ja chci vedet vice,ne ze podepisu referdum a budu jak pako koukat ze jsme v dalsim tunelu..) Vystoupit z EU...A co dale....pane OKAMURA,VITE to vubec..? Co nam to a prinese? A o co prijdeme? Vite,dost lidi nema temer zadnou financni gramotnost,jen chce vystoupit z EU...PZE k vuli uprchlikum..ok..ale co dale?

Odpovědi

Milena

#3411 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-27 06:12:17

#3404: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 V našich lidech je potencionál, nepodceňujte náš národ a nenadávejte do finančních negramotů. Při platech, které tu od tzv. revpluce jsou, můžete být finančně gramotný jak chcete, když nemáte peníze na to, uživit sebe a rodinu. A to je té vaší tzv. finanční negramotnosti záměr!!!

Jiří Jelínek

#3443 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-27 08:11:27

#3404: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 omezená suverenita v principu vadí každému člověku, komu nevadí, je rozený otrok a slouha a neměl by tím pádem mít žádná občanská práva. EÚ je zcela nefunkční byrokratická struktura, kde neexistuje klasická demokracie ani ta parlamentní. Rozhodují zde většinou nikým nevolení extrémisté, zastánci multikulty, feminismu, zelených, sluníčka atd. prostě to nejhorší, co kdy naše planeta nosila.

Proto je naprosto zbytečné zvažovat, jaká negativa přinese vystoupení z EÚ nebo její rozpuštění. pozitiva vždycky drtivě převládnou.

Základem lidského štěstí svoboda rozhodování, ta má mnohem větší cenu, než splněná přání.

Jistě, platí to jen pro nás, pro lidi, slouha nebo otrok si nechá život nalajnovat od jiných, ale oni a jim podobní mi splývají v jakousi beztvarou šedou masu, která jen žere a vylučuje exkrementy, když zmizí, ani se toho nikdo nevšimne, jen planetě Zemi se uleví, bude méně odpadků. Dějiny, civilizaci, vědu, kulturu a celkově lidské poznání tvoří svobodní lidé.

EÚ je žalářem evropských národů a jejich zkázou. Hordy krvelačných a kulturně a nábožensky naprosto odlišných vetřelců jsou vyvrcholením dramatu EÚ versus evropské národy.