MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#59233

2015-09-26 23:57

Nuly z kaváren se ujišťují o své důležitosti. Těmito slovy lze shrnout názor sociologa Petra Hampla na ještě stále živou kauzu rudých trenýrek vlajících nad Prahou. Červené trenýrky v jisté době nosili téměř všichni chlapci při tělocviku a nepřipadali si nijak důležití. Lidé z pražské kavárny, kteří podle Hampla nic nedokázali, jim ale přikládají specifický význam.

 

Petr Hampl (Svobodní), jenž se angažuje např. v akcích namířených proti islámu, dal najevo, že se nezabývá jen tímto tématem. Poukázal totiž na údajnou myšlenkovou vyprázdněnost lidí, kteří opěvují rudé trenky vlající nad Hradem. Není to přitom zdaleka poprvé, co se velmi kriticky vyjadřuje na adresu kolegů z akademické obce, pravdoláskařů či sluníčkářů.

Celý text zde

„Jsou to ti, kdo sedí v kavárnách, navzájem se ujišťují o své skvělosti a mají panickou hrůzu, aby se neukázalo, že nic nejsou a nic neumějí. Nejde jen o pár idiotů ze Ztohovenu, všímejte si, jací lidé jsou aktivní ve skupinách typu Červené trenýrky do oken,“ míní Hampl.

Svůj komentář uzavírá „přiznáním“, že i on při tělocviku nosil rudé trenýrky a necítí se nijak nadřazeně.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#59234 Re: Meli pokalet i Ovcacka.

2015-09-27 00:14:31

#59233: -  

 Ty chcipacku Hample ty jsi do telocviku nikdy nechodil. Tvoje podvyzivena postava pripomina larvu chrousta.Kdejaka kachna jako jsi ty dela psychologa,Kolik tech psychologu v tom Vasem ceskym Kocourkove mate? Ty podvyzivo ty by jsi se drive posral strachy nez by jsi vylezl na hradni strechu. Kdyz ti kluci byli na te strese, jeste se meli vysrat Zemanovi na kedlubnu.


Nepřihlášený uživatel

#59243 Re: Ač mlád vypadá "sociolog" Hampl asi jako "sociolog" Keller....

2015-09-27 06:46:32

#59233: -  

 ....který vstoupil do bolševické partaje v 18 letech proto aby mohl studovat bolševickou sociologoi, která s tou reálnou nemá nic společného. 

Asi se mezi nimi šíří nějaká divná nemoc, říká se jí příklon k totalitám. 


Nepřihlášený uživatel

#59248 Re: Výhoda některých stran je v tom, že KGBáky poznají a zbaví se jich....

2015-09-27 06:54:35

#59233: -  

 ....Svobodní jsou nejspíše rádi, že KGBáka Hampla mají :-).