MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#59164 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechte to především na Američanech...

2015-09-26 17:50

#59160: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechte to především na Američanech... 

 Janukovyč byl prezident, hňupe. Tato nacistická strana provedla se svými soukmenovci na ukrajině nacistický puč.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#59170 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechte to především na Američanech...

2015-09-26 18:14:32

#59164: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nechte to především na Američanech... 

 Volby jsou od toho, aby si politik dohodl s voliči, co bude 4 roky dělat. Janukovič si dohodl s voliči, že bude demorkatem a že uzavře asociační dohou s EU, na to dostal mandát a voliči mu dokonce tolerovali změnu Ústavy, dokud dojednával asociašní dohodu. 

Pak ale velmi podivěn uzavřel cosi ještě podivnějšího s Ruske a to za účasti neonacistů ze strany Svoboda, která se do tehdejšího parlamentu dostala velmi podivným způsobem. 

Tedy Janukovič porušením smlouvy z volebe už žádný mandát ve své podstatě neměl, poruši vše na čem se s voliči dohodl, zavedl změnou ústavy totalitu, která mu přesto byla tolerována, dokud se ještě tvářil, že jedná s EU o Asociační dohodě. Pak dokonce spáchal velezradu, utekl k okupantovi a napsal zvací dopis. 

Na rozdíl od vás tam nemám žádnou konspirační teorii nacistů - mimo jiné také proto, že náckové seděli s Janukovičem ve vládě a on s nimi uzavřel koalici. Věc je přehledná, není tam nic komplikovaného i proto, že Janukovič jako strarý KGbák a komunista si upravil ústavu k svému obrazu, což skutečně dělají komunisté a náckové jakmile se dostanou k moci. Na tom se jistě shodneme :-).