MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#59028 Re: Re: Re:

2015-09-25 13:35

#59025: - Re: Re:  

 Pochcal se akorát Kchárl v Bělehradě. Mezinárodní ostuda!!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#59034 Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman je člověk zneužívající politickou moc, tedy páchá velezradu.....

2015-09-25 14:55:16

#59028: - Re: Re: Re:  

 

 Celkový počet imigrantů v rámci EU a do EU je cca 1 mil. lidí /ročně, přičemž nově příchozích je cca 500 000. V drtivé většině se nejedná o azylanty a tito nově příchozí udržují stabilní počet obyvatel v Evropě. 

Pro ty hloupější je potřeba vysvětlit, že nárok na azyl vzniká na základa Všeobecné deklrace lidských práve z roku 1948 jako jednoho ze základních dokumenů OSN, ke kterému se odkonce připojil i bolševické tedy totalitní státy "již" v roce 1972 na Helsinské konferenci. 

Azylant je tedy člověk, který prokáže, že mu v jeho zemi hrozí velké nebezpečí. Míra vnímání nebezpečí, ale určuje stát azyl poskytující. 

Je také naprosto pochopitelné, že lidé, kteřím hrozí smrt z důvodu jejich demokratického smýšlení a jednání vysoko převyšují inteligencí, schopnostmi, většinou i znalostmi, kulturou a mravností daleko průměr nejen své země.

 Tito lidé logicky chtějí tedy pracovat ve svém oboru a k tomu jim bohužel dává daleko více příležitostí země velká nikoliv malá s exotickým jazykem jako maďarština, čeština či slovenština. Je tedy logické, že tito lidé po útrapách které podstoupili budou hledat azyl v některé velké zemi ať už jsou to Spojené Státy, či velké stát Evropy nebo  bezpečné státy Jižní Ameriky.  Možná někteří využíjí azyl i v Indii např. 

Tedy na celé současné vlně tisíců lidí pohybujících se Evropou je spíše zajímavé to, proč se koncentrovala do několka málo týdnů místo v minulosti obvykllého celého roku. 

Je velmi pravděpodobné, že se Rusko velmi aktivizovalo a má tedy na celé věci svůj podíl. Tito lidé jsou pro dnes již opět totalitní Rusko velkým nebezpečím ve státech o které Rusko má zájem. Navíc místa uvolněná po těchto lidech může nahradit "povolnými" či dokonce " zločinými" Rusy, jak předvedli na Krymu. Tato úvaha není žádnou "konspirační teorii", ale reálným hodnocením ruských aktivit např. v Syrii. 

Tedy Miloš Zeman je marx-linské komunisticko bolševické hovado, nikoliv prezident. 


Nepřihlášený uživatel

#59038 Re: Re: Re: Re:

2015-09-25 15:59:35

#59028: - Re: Re: Re:  

 Tak to se mýlíš tvůj guru Ovar se pomočil při návštěvě Masarykovy vatry v Lánech.Protekl skrz svoje zánovní džíny.