PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"

Quoted post

gorwynt

#276 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-25 10:30

#274: - Re: Re: Re: Re:  

 Pravda je, že se lidi na světě prostě berou, rozvádí, mají děti, lidé se zabíjejí navzájem, šikanují, týrají, kradou, lžou, podvádí a zamilovávají se do stejného pohlaví. Že se nesmíříte s realitou, je Váš problém. S tím Vám nepomůžu.

Ani já Vaše argumenty neberu, nejsou ověřené a nezakládají se na faktech. Ostatní viz výše.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#277 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-25 10:42:42

#276: gorwynt - Re: Re: Re: Re: Re:  

Tak to se mýlíte, moje argumenty se na faktech zakládají. 

Nebudu jen tak přihlížet tomu, že za chvíli bude diskriminovaná normální rodina. Taky bych našel mnoho odkazů na zneužívání adoptovaných dětí homosexuály...

Ale upřímně máte pravdu, že lidi se bezhlavě berou, dělají si děti a pak se rozvádí a ty děti to odnáší nejvíc... Tak s tím také nesouhlasím. A samozřejmě ani s týráním nebo s bezhlavým množením. Až vymyslíte způsob jak tomu zabránit, asi dostanete medaili a osobně Vám zatleskám.

Já nejsem proti registrovaným partnerstvím, jsem jen proti adopci, protože to pro dítě nebude přirozená výchova a tak ani vývoj. Příroda chce, aby se rodina skládala z ženy, muže a jejich společných dětí. Proto to tak zařídila, aby muž měl penis a žena vaginu. Těžko rodinu založí homosexuální pár. Adopce dětí homosexuály je proti přírodě, protože buď mají oba penis nebo obě vaginu, takové páry nikdy nebudou mít děti  - to je myslím vědecky dokázaný fakt... a podle přírody je mít ani nemají, to by to jinak snad příroda zařídila, pokud by to bylo správné. Všechno, co je proti přírodě nevede k ničemu dobrému. Nevím, co je na tom k nepochopení.... 

Kam to povede, když se budou stále povolovat hranice? Za dvacet let už lidi nebou mít potuchy o tom co je normální a přizozené, svět bude vzhůru nohama - už teď je.