PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#269 Re: Re:

2015-09-25 07:45

#255: - Re:  

1. Tak dokažte, že Bůh není. Zatím se to nikomu nepodařilo.... Ani vědcům.

2. Netradiční sexuální chování je běžné v přírodě, ale ne mezi lidmi (pokud tedy netrpí anomálií)

3. Vy srovnáváte mořského koníka s člověkem??? 

4. Netvrdím, že je homosexualita špatná, ale rozhodně není normální. Kdyby všichni byli homosexuálové, vymřeli bychom. Normální je otec muž a matka žena, respektive, normální je otec a matka, jedině to zajistí vznik rodiny a početí dítěte - ovšem pokud tedy homosexuál nechce styk s opačným pohlavím jen kvůli početí... no vzhledem k tomu, že je homosexuál, tak mu to zřejmě bude nepříjemné a určitě to nebude z lásky.

Pro dítě je důležitá matka a otec, protože každý jim dá do vínku přirozenost typickou pro jeho pohlaví, navíc matka - mateřskou lásku a otec otcovskou lásku - tyto nemůžete srovnávat.

To, že se ustupuje homosexuálům a povoluje se jim adopce, to jen vypovídá o zvrácenosti dnešní doby. Stále se bude povolovat a povolovat, až svět nebude vědět, co je vlastně správné a co není. Jsou určité zákony, které by se zkrátka měli dodržovat pro zachování přirozenosti.

Odpovědi

gorwynt

#271 Re: Re: Re:

2015-09-25 09:44:55

#269: - Re: Re:  

 Kdyby, kdyby..., přestaňte spekulovat. Kdyby byli všichni zabijáci, tak už tady nejsme. Kdybychom neměli policii, zavládne anarchie. Kdyby nebyl internet, nenapsal byste takové nesmysly a nikdo by na ně nereagoval. To je prostě život. V životě každý narazí na něco, co nedává smysl, a přesto se jede dál. Váš názor smysl nedává, podívejte se do zemí, kde je něco takového běžnou praxí už 20 let.

Dovolte, abych Vás seznámil s realitou: realito, toto je diskutující. Pane diskutují, to je realita.