PETICE proti zákonu "ADOPCE DĚTÍ PRO HOMOSEXUÁLY"

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#259

2015-09-24 14:28

Chtěl bych upozornit, že homosexualita je v přírodě zakořeněna stejně jako heterosexualita. Stejně tak můžete brojit proti fertilizaci invitro, tedy proti umělému oplodnění. Tento lékařský ukon je proti přírodě. Nějaký přirozený výběr v zásadě neexistuje. Tudíž lidské plémě degeneruje. Žádný jiný živočišný druh by toto neudělal. Zamyslete se sami nad sebou. Co Vy dáváte a předáváte svým dětem za vzory a vzorce chování. Děti z rozvrácených rodin jsou na tom v zásadě nejhůř, protože nevidí žádný vzorec lásky - a dle mě je lepší když dítě vidí dva dospělé jak se k sobě s úctou chovají, dolňují se a defacto fungují jako "normální rodina". O promiskuitech, které si berete do huby to vůbec není. Ti chtějí dělat party a na děti Vám z vysoka serou :) Takže se mějte blaze a pokud chcete své děti uchránit před buznama, odstěhujte se třeba do Ruska :P

Odpovědi

Jan Kubalcik

#264 Re:

2015-09-24 21:24:53

#259: -  

Pekný večer.

Nakousl jste zajímavé téma. Ano, má to souvislost. Skutečně, na dítě nemá právo nikdo - tedy ani heterosexuální pár. Umělé oplodnění by proto mělo být minimálně vyňato ze seznamu výkonů hrazených ze zdravotního pojištění. Něco podrobnějšího např. zde.

K Vašim dalším argumentům jsem se minimálně implicitně vyjádřil ve svých předchozích příspěvcích v této diskusi. Nahlédněte prosím.

S přátelským pozdravem

Jan Kubalčík