Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#2444

2015-09-24 13:14

Neomarxistický papež František přijede do USA převzít moc, globální prediktor zvítězil, americká elita kapitulovala!

Papež František přijede v úterý do USA. Kromě vystoupení v OSN ho čeká historická událost, plná symbolů, které změní běh dějin. Papež František, jakožto kandidát NWO a představitel ruky globálního prediktora v Evropě, vystoupí v centrále amerických Svobodných zednářů, v Kapitolu amerického Kongresu. Bude to poprvé v historii. A není to jen nějaká zdvořilostní návštěva. Papež přijíždí do USA, aby převzal do rukou rezignaci od amerických elit, které tím uznají porážku v cestě za způsobem a formou realizace Nového světového řádu ve světě. Bude to zároveň počátek demise USA jako světové mocnosti. Oficiální moc tak bude plně předána do rukou křídla globalistů v USA a spolu s tím bude nastartováno i mnoho změn, které povedou USA k chudobě tak, jak žádá globální prediktor pro všechny země západní civilizace podle svých tezí, více informací o globálním chudnutí zde.

VICE TU-Neomarxistický papež František přijede do USA převzít moc, globální prediktor zvítězil, americká elita kapitulovala!

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#2589 Re:

2015-09-24 17:08:05

#2444: -  

 Hlupaku,Ty mas v hlave nasrano! Americky clovek neni pitomec,to jen evropan cte konspiracni blbiny. Papez a NWO...)))) Socialismus v USA neni..na to vezmi jed a USA nikdy nici loutkou nebude,na to je to moc hrdy a sebevedomy narod.