Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#2209 Re: Re:

2015-09-24 07:59

#2182: - Re:  

Sorry, ale USA berou imigranty především z Latinské Ameriky. Se snahou vyřadit z nich narkomafiány. Zbytek je značně pracovitý a s relativně kulturním přístupem k ženám.

Chcete to srovnávat s nemakačenkami, kteří vyhrožují smrtí hladem, když jim nedáme 2000 EUR měsíčně plus dům, auto a ženy? Protože jim to před branami EU slibovali?

Chcete to srovnávat s nemakačenkami, kteří považují za svou absolutní povinnost znásilnit ženu, která jde po ulici bez doprovodu muže? Pro které je humanitární pracovnice starší 20 let bez mužského doprovodu "bláznivá stařena", která má sedět doma pod mužskou ochranou? Jinak riskuje znásilnění.

Tahle petice není jen vzdor - je to malý kamínek v mozaice. Musí jich být víc, včetně demonstrací - jedna je hned v pondělí 28.9. ve 14-16. hodin na Jungmannově náměstí v Praze. Jedině tak se rozbije propaganda médií a ukáže se světu, že se diktát Bruselu nelíbí nadpoloviční většině Evropanů. Pak to budou politici muset řešit - stejně jako u nás v 89. po demonstraci na Letné.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#2226 Re: Re: Re:

2015-09-24 08:26:37

#2209: - Re: Re:  

 a víte, proč se sešlo tolik lidí v 89. ?? protože do toho šla česká televize!! to je dnes už zase ta pravá žába na prameni !! to, co vysílá, se už znova nedá poslouchat, to samé je český rozhlas

protesty by měly být hlavně před budoovu české televize....ale ne ty z roku 2000, které si zmanipulovaly pro sebe pravdoláskaři a jen znova lidi zneužili !