Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1051 Re: Re: Re:

2015-09-23 11:34

#1047: - Re: Re:  

 Vy si moc nevěříte, že? Tož, ohněte se v pase ještě víc, až po kolena. Ti pro koho makáme mají rádi plebejce, jako jste vy.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#1935 Re: Re: Re: Re:

2015-09-23 21:04:19

#1051: - Re: Re: Re:  

Hláška za milion od někoho kdo věří že internetová petice přinutí vládu cokoliv udělat. Jsem všema pro vystoupit z EU, jen zdůrazňuju že to všichni vidí jak Hurvínek válku - klasický internetový sráči jako vy co uměj jen urážet a sarkasticky poznamenávat jsou k ničemu. Pokud chcete něco změnit, táhněte do ulic, a neplkejte na netu jako chudáci. Sám jsem se zůčastnil demonstrace 17. listopadu před dvěma rokama v Praze a bylo vidět kolik tlučhubů v týhle republice máme - internet den předtim div neshořel v náplavě vzteku, a den potom? Mizerná účast, kolik nás bylo, 20 000? K smíchu. Nehledě na to že se většina nechala uchlácholit jako ovce, poslechli si kvákání pana odboráře kterej pak šel s Kalouskem na pivo, a nechali se v klidu rozpustit. To je česká nátura, hrdá duše zlomená staletíma nadvlády.

Pokud chcete z EU vystoupit bez toho aby jste byli o hladu, počkejte s tim. Dřív nebo pozdějc padne sama. To jak se staví EU ke všemu včetně migrantů je oprátka kterou si uvázala kolem krku, a další její kroky jí jenom utahujou. Pokud aspoň polovina států EU od ní dá ruce pryč, pak máme šanci vystoupit bez toho aby jsme do konce světa spláceli to co do nás nacpali ve formě dotací. Ale teď, když je silná, by to byl náš konec - nejsme soběstačný, celá republika je rozkradená, naše výroba co opravdu patří jen nám, nejsilnější část ekonomiky, je co? Možná tak Škodovka, a ta sama celou ekonomiku neutáhne.

Sere mě to bytostně, anální horolezci co máme v politice zvysoka serou na lid, a do řiti EU polezou pořád, a dle toho to vypadá, moloch si s náma může vytírat prdel a nikdo se nevzepře. Chcete něco změnit, změňte ty kdo nás zastupujou. Ale přestaňte plkat na netu a hrát si na hrdiny za monitorem, aby jste potom seděli doma a říkali si, mě se nechce. Takhle se nikdy nikam nehnem.