Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#841 Re:

2015-09-23 09:12

#831: -  

 Promiňte, ale pletete si dva zásadní pojmy: uprchlík a ekonomický přistěhovalec. Nebo ještě lépe, kolonista. Ti lidé sem jdou kvůli tomu, že vědí, že je v Německu čeká bezpracný život na sociálce. Všichni tihle "uprchlíci" si jdou do EU pro doživotní rentu a nedotknutelnost, výměnou za to, že budou hlasovat pro socialistické strany.

Uprchlík je někdo, kdo utíká do bezpečí. Jakmile dorazí do prvného bezpečného státu, nemá důvod utíkat dál. Krom toho nechápu, proč by sem měli chodit bojeschopní mladí muži, navíc ještě muslimové, kterým jejich návoženství boj nejen že nezakazuje, ale nařizuje. Ti mají doma bojovat za svoji zemi. Na azyl mají právo ženy, děti a staří lidé.

 

Ekonomický přistěhovalec nebo ještě lépe kolonista je někdo, kdo přichází do cizí země s cílem žít si co nejpohodlněji a podle svých zvyků a tradic, a ideálně na úkor půpodních obyvatel. Proč Německo? Protože si tam Němci zavedli vymoženost zvanou Hartz IV.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#908 Re: Re:

2015-09-23 10:00:36

#841: - Re: Tak to je ještě horší než jsem myslel :/ nicméně děkuji vysvětlení pojmů, a osvěžení situace jak se má :) myslím že nato mam stejný nazor jako vy :) Nejste pan Okamura ? docela jste tak zněl když jsem četl vaší reakci na můj komentař :D