MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#58430

2015-09-21 13:36

Zeman živě: Peníze vybírané na státní dluh dáme na Klokánky

Prezident Miloš Zeman vystoupil v pondělí 31. srpna ve 12:30 na TN.cz živě.

Prezident Zeman se podle očekávání vyjádřil k otázce uprchlíků. Zdůraznil své obavy z přílivu uprchlíků. Zeman se bojí, že uprchlíci, kteří se v Česku usadí, sem pozvou své příbuzné a známé. Prezident vyjádřil přesvědčení, že by se Česká republika měla sama postarat o své hranice v souladu s Dublinskými dohodami a uprchlíky vykazovat za hranice a to i s nasazením armády.


Vyjádřil se také k petici 3000 českých akademiků, kteří varovali před xenofobií ve společnosti. Podle Zemana v Česku žádná xenofobie není, o čemž má svědčit skutečnost, že v ČR žije půl milionu cizinců a nepůsobí zde žádné extremistické strany jako maďarský Jobbik a francouzská Národní fronta. Signatářům této petice doporučil, aby si alespoň jednoho uprchlíka vzali do své domácnosti.


Druhé téma, které Zeman otevřel, byla situace Fondu ohrožených dětí, který spravuje tzv. Klokánky. Po svém návratu z Číny si prezident pozve na konzultaci ministryni práce a sociálních věcí Michaelu Marksovou-Tominovou. Zeman ale také oznámil, že navrhne správní radě, která spravuje jeho fond na umořování státního dluhu, aby převedl vybrané prostředky na Klokánky. Ty by je měly dostat už letos.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#58441 Re: Zeman jen privatizací spolukradl 46 % ze 14 mild. hotovosti nezadlužené, prosperující firmy MUS.

2015-09-21 15:02:14

#58430: -  

 ....vzhledem k tomu, že hotovost na rekultivace této firmy byla skutečně "privatizací" ukradena, neboť se nejednalo o "privatizaci" ale prachsprostou zlodějinu, kterou za stát podepsal právě Miloš Zeman, tak jsou peníze nyní majetkem Švýcarského státu a aktéři jsou taktéž odsouzeni k trestům. Zeman je bohužel aktuálně absolutně beztrestný. 

V této zlodějině Miloš Zeman každého z občanů včetně nemluvňat okradl o 1 400 korun v ceně peněz roku 1998 a tedy v někde kolem 2 600,- v cenách dnešních. 

Jenom tato jeho jediná zlodějina je tak obrovská, že se z toho přímo tají dech a on má tu drzost pořádat sbírku na státní dluh, když to byl právě Miloš Zeman kdo za 4 roky z dluhu 200 mld. vyrobil dluh 400 mld.!!!! v rychlosti zadlužování jej dosud nikdo nepřekonal a to přesto, že socani po něm z dluhu 400 mld. vyrobili 800 mld. ale oproti tomu debilovi měli masivní pokles nezaměstnaosti, masivní růst průměrné mzdy a masivní růst HDP. Debil MIloš Zeman jen zadlužoval a nezaměstnanost měl stabilní na úrovni dnes neuvěřitelných 9 %, Kalousek měl tentýž ukazatel v době světové krize na 7 % a odboráři pořádali demonstrace, asi se nakazili Zemanovou idiocií.