MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#57071 Re: Re:

2015-09-10 16:38

#57025: - Re:  

Veřejný prostor patří hlavně těm občanům, co se v imperialistickém prostředí dokáží finančně prosadit a mají k tomu potřebné páky. Tyto páky uchopily tito občané na úkor například bezdomovce, který nemůže psát své nazory ani na zeď, protože nemá ani na křídu.

Politici, co jsou dosazeni nakonec na trůn, se snaží občany podvádět soustavně. K podvodu zneužívají i státní úředníky (kteří mnohdy politikům v tomto rádi pomohou), kteří oněm politikům předem napovídají před ožehavými akcemi např při tiskovkách, jak mají na ožehavé otázky novinářů standartně odpovídat v duchu politické korektnosti.

Teror není obecně iniciován jenom systémy, kde společenskou úlohu přebírá ve velké části stát. Teror vytvářejí převážně skupiny stojící mimo stát, při čemž ony skupiny jsou zpravidla sponzorovány jiným zpravidla finančně mnohem zdatnějším státem. Jeden z nejzdatnějších států sponzorující terorizmus, eventuelně invaze jednoho státu proti jinému, vedenému zpravidla levicí, eventuelně sám se invaze rád zůčastňující, to jsou evidentně Spojené státy americké. Nechápu, jak pro někoho mohou být vzorem pro budování demokracie, když onu svoji slavnou deklaraci lidských práv neustále obcházejí. Jediné právo, na kterém jim záleží hlavně, je právo na soukromé vlastnictví všeho, elitami silou uchopeného, na ničem jiném. Jenže ony jsou právě ústředním a nejsilnějším členem NATO. 

Co má kdo deklarované v ústavě, nemůže být směrodatné, pokud se to soustavně obchází. 

Vyližte si s takovými "demokraciemi"pane řiť. Jinak hezký večer přeji.

 

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#57074 Re: Re: Re:

2015-09-10 17:29:27

#57071: - Re: Re:  

 Děkujeme soudruhům z podvratného oddělení rusácké ambasády za přednášku za základů Marx- putin-leninizmu.


Nepřihlášený uživatel

#57075 Re: Re: Re:

2015-09-10 17:45:00

#57071: - Re: Re:  

 Vaše vyjádření má pouze vadu v tom, ne neodpovídá skušenosti lidi svobodných, kteří si vlastnictví veřejného prostoru chrání bez ohledu na finanční zdroje. Demokracie jim k tomu především na západě dává dostatek nástrojů. 

Tedy jak správně reagoval jiný přispěvatelí, váš pohled je pohledem bolševika nebo nácka na svět, je to smutné, ale je to tak. Nedivím si, že jste s takovým názorem volil marx-leninského komunistického nácka Miloše Zemana, který je vůbec největším zlodějem nominálním i morálním (veřejného prostoru) který se tu kdy po revoluci objevil. Nedivím se dokonce ani, že jste nepoznal, že je Miloš Zeman marx-leninský komunistický nácek a jsem přesvědčen, že byste mi tvrdil, že je to demokrat a pravdomluvnost sama, přestože byste žádný argument k takovému tvrzení neměl.