MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Koukol

#57022

2015-09-10 11:59

NATO - North Atlantic Terrorist Organisation

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#57025 Re:

2015-09-10 12:06:51

#57022: Koukol -  

 Porád je to ruský trolle stále o tom samém, těžko může být NATO teroristickou organizací, když sdružuje státy, kde veřejný prostor patří občanům, stejně jako jim patří prostor soukromý.  Politici v těchto státech se jistě mnohyd snaží občany podvést, viz. komunisticko nacistická kampaň marx-leninského komunistického nácka Miloše Zemana, ale přesto stále platí výše uvedené a tedy i se Zemanem to není zdaleka u konce, může se stát, že přijdou desítky tisíc lidí do ulic a on pak "ze zdravotních důvodů" rezignuje. 

Tedy NATO patří občanům demokratických zemí, není v demokratických zemích občan dodržují naše demokratické ústavy, který by byl teroristou na rozdíl od států totalitních, kde ústava je vlastně ústavou teroristickou neboť např. obsahuje kaluzuli o "vůdčí uloze tamní bolševické partaje". 

Tedy dementní nezvdělatelnné hovado, NATO - dokud budeme mít demokraticky ústavy nikdy nemůže být teroristickou organizací. Obávám se, že je to ale nad vaše komunisticko nacistické možnosti to pochopit ruský trolle. 

Velmi dobře ale může být obrovským teroristou Rusko, které se přejmenovalo dle modelu ITAR na TASS opět na Sovětsky sojůz, neboť tamní ústava a tamní KGBáci v Kremlu vlastně nejsou absolutně žádnou zárukou toho, že veřejný prostor a soukromý prostor v novém CCCP je stále občanů. 


Nepřihlášený uživatel

#57047 Re:

2015-09-10 13:15:05