MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#56544 Re: Re: Re: Re:

2015-09-08 09:42

#56540: - Re: Re: Re:  

 Ano, také si už asi 20 let myslím, že je tento člověk zralý na psychiatrii. Je to naprostý idiot. Svého otce ,  syna  i prarodiče neustále tají. Je mi záhadou, jak mohla  být tato kreatura zvolena za prezidenta.

Prezident má jít lidem příkladem, dětem ve škole má být  ukazován, jako vzor..

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#56546 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-08 09:49:30

#56544: - Re: Re: Re: Re:  

 Mělo by být naprosto přirozené, že život politika, který usiluje o posty, předsedů stran, premiér či prezident ale i úředníků, kteří usilují o posty předsedů soudů, předsedy Ústavního soudu, atd. by měly být veřejně známé a měly být v souladu se základními demokratickými principy. Jejiž tivoty by měly mít jasný směr, celoživotní vzdělávání, publikační činnost a vše ostatní co patří k tomu, aby občan mohl vědět, koho skutečně volí. 

Babiš je to samé co Miloš Zeman - nevíme prakticky nic, přitom jako předseda hnutí může být potenciálně premiérem. Útržkovitě se dozvídáme, že otec byl StBák, bratr StBá - tedy silně nadstandardní komunistická rodina on sám čelí obvinění z toho, že je také StBák a svědčí přitom v jeho prospěch ten, kdo mu dělal řídícího důstojníka. 

Jsou to velice vážné věci, neboť nelze předávat moc jen tak někomu, jak je dnes z toho, co marx-leninský komunistický nácek Miloš Zeman vyvádí na Hradě s jeho partou komunistů, nácků, KGBáků a StBáků.