MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#56541 Re: Re: Re: Re: Idiocie vás komunistů je nekonečná....

2015-09-08 09:27

#56539: - Re: Re: Re: Idiocie vás komunistů je nekonečná.... 

 Tak si to přepočítej, kriple, pořád bude první Kalousek! A v tom tvém blábolu inflaci nezapočítáváš, tak co to zkoušíš? Akorát neumíš počítat. :))))

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#56543 Re: Re: Re: Re: Re: Idiocie vás komunistů je nekonečná....

2015-09-08 09:30:30

#56541: - Re: Re: Re: Re: Idiocie vás komunistů je nekonečná.... 

 Já jsem kripl, protože vy píšete hovadiny? Vy jste člověče nepochybně volič marx leninského komunistického nácka Miloše Zeman a zemanot, máte jeho slovník, způsob argumentace, když se dostanete do úzkých a argumenty nemáte. Vy máte nakročeno k tomu být stejným idiotem jako je Miloš Zeman sám a to včetně všech hrůz, které ho celý život provází, od pornografické dcerukny počínaje až po to, že ani neví kdo je jeho otec.  

Miloš Zeman je navíc největším zlodějem této země v dějinách i proto, že masivně zadlužoval zemi, přebíral jí s nezaměstnaností na úrovni 6 % a jemu samotnému nezaměstnanost přesto, že masivně zemi zadlužoval neklesla pod 9 %.  Tedy jaký byl smysl zemi zadlužovat? Pokles nezaměstnosti, provázený růstem průměrné mzdy nastal až se vstupem do EU v roce 2004, tedy naprosto bez zásluhy socanských politků od Zemana počínaje, přes Špidlu, Grosse k Paroubkovi ...