MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#55046 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde se vzali havloidi?

2015-08-30 14:53

#55042: - Re: Re: Re: Re: Re: Kde se vzali havloidi? 

 Co chtít po vypitém oplzlém a oslizlém komunistovi a zrádci.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#55047 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde se vzali havloidi?

2015-08-30 15:00:18

#55046: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kde se vzali havloidi? 

 Chtít po něm nelze vůbec nic, není schopen morálního, kulturního a dokonce i odborného jednání. Je potřeba, dle mého názoru požadovat, aby se sešla společná schůze Sněmovny a Senátu a jednazně se vyjádřila, k situaci na Hradě.  Stav je dle mého názoru již naprosto mimi realitu Ústavy a ústavnosti, podivný "tým" lidí na Hradě, demnentní alkoholik v pozici absolutně beztrestného to je kombinace, která ničí tuto zem.

K tomu je na min. finanncí člověk, který o svém vlasntím předvolebním jednání a slovech dnes mluví jako "o blábolení" přitom je naprosto jasné, že toto "blábolení" o rozkrádání stovek miliard ročně státního rozpočtu mu získalo politickou moc. Dnes tato StBácká kreatura není schopna zajišťovat snížování deficitu ani za situace masivního růstu HDP a co je nejhorší, není schopna zajistit strukturální změny v mandatorních výdajích tak, aby se stát potenciálně v budoucnu mohl vyhnout deficitním rozpočtům plně.

Jsou skoro tři čtvrtiny roku za námi a jeho blábolení o "karuselovách obchodech" a jak s nimi s "kobrou" zatočí má výsledek ten, že má propad výběru DPH, což je ve své podstatě naprostá absurdita při růstu HDP 4,4 %!!!!! Co si o něm, že je to snad idiot? Tento stav tento snad opravdu idiot stále dokola vysvětluje "předzásobením obchodů tabákovými výrobky". Jediného masivního zloděje v karuselových obchodech mu dodal navíc analylitický tým, který založil Kalousek a který on bohorovně rozprášil. 

Z mého pohledu je stav na Hradě a ministerstvu financí naprosto pochopitlený. Pro Zemena i Babiše nejsou lidé schopní, mravní, kulturní s širokými znalostmi ochotni pracovat a což je při pohledu na Babišovu a Zemanovu mravnost, kulturnost a obecné znalosti naprosto pochopitelné. Bohužel to z velké části platí pro velkou část současných ministrů. Babiš a nejen on také provedl děsivou věc, vyměnil obrovské množství úředníků a ti noví se následně museli zorientovat v tom, co vlastně mají dělat, což jim evidentně trvá dodnes. Proto je efeitivita státní správy vyjádřena deficitem 100 mld. korun a propadem výběru DPH v poměrně znatelné úrovni. Jsem přesvědčen, že se toto nezlepší ani v příštím roce, přestože zákon o státní službě, bude největší excesy ministrů postupně omezovat, nestane se tak ovšem ze dne na den. 

Babiš si myslí, že sestavit tým lidí, kteří udělají kus práce je věc naprosto banální a snadná, máme přece 7 a dnes jíž možná jen 5 % procent nezaměstnnaých, dám inzerát, přijmu, úkoluju, jak snadné :-). Dobře se "úkoluje" tam, kde má jístotu zisku, tedy v tom jeho cirkusu, kterému říká bůh ví proč Agrofert - kde státní dotace převyšují vysoko zaplacené daně. Tam je to logicky snadné, tam totiž nelze udělat chybu.