MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#55036 Re: Re: Kde se vzali havloidi?

2015-08-30 11:05

#55033: - Re: Kde se vzali havloidi? 

 Nacistickou historii židovské, tedy ne české, rodiny Havlů raději nepřipomínejte. Ti udávali jak nepříčetní, aby mohli dál vydělávat za nacistů na Barrandově.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#55039 Re: Re: Re: Kde se vzali havloidi?

2015-08-30 11:15:31

#55036: - Re: Re: Kde se vzali havloidi? 

 A čím takovou hovadinu chcete doložit? Vy jste snad Miloš Zeman stižený alkoholovou demencí, abyste takové hovadině věřil? Jak si vlastně představujete "českou rodinu"? Od kdy její "češství" budete zkoumat? 

Dokonce i kdybyste měl tisíckrát pravdu, rozdíll proti Milošovi Zemanovi je fatální, tam pomalu ani nevíme, jak se jmenovala jeho matka a co dělala už nevíme vůbec natož, aby bylo známo, jestli např. byla členkou zločinecké KSČ. O historii rodiny Miloše Zemana se nepíše nic, protože není o čem psát. Nevyrostl v rodině, která by měla morální, kulturní autoritu a tudíž to opravdu není člověk, který by měl mít politickou moc a požívat absolutní beztrestnosti, může takovou věc zneužít i na objednávání politických vražd, není tam žádná ani elementární záruka v jeho životě, která by pravděpodobnost takového jednání omezovala. 

Je velmi podivné, že tu má politickou moc a absolutní beztrestnost člověk, o kterém víme především to, že lže, masivně krade (nejen privatizace MUS), nikdy v životě nepracoval v sektoru, který by daně produkoval a je evidentním alkoholovým dementem, jeho rodina je nepřetržitě z jeho lží, ubohostí a psychických patologií před zhroucením a jeho dcerunka to vyřešila tím, že se stala pornohvězdou. 


Nepřihlášený uživatel

#55040 Re: Re: Re: Kde se vzali havloidi?

2015-08-30 11:33:56

#55036: - Re: Re: Kde se vzali havloidi? 

 Vy si člověče odporujete už jen tím, že mluvíte o nacistické historii židovské rodiny. Snad byste našel nějakou takovou rodinu v Německu, ale v Československu, to se jeví ze znalosti historie vskutku poněkud absurdním.