MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#53756 Nebureš je naprostý blázen, když si myslí, že zavedení evidence tržeb potvrdí jeho .....

2015-08-19 13:31

....idiotskou volební kampaň v které vykládal naprosté hovadiny o rozkrádání stovek miliard korun ročně a desítek miliard korun ročně jen na DPH z pohonných hmot. 

I kdyby byla evidence tržeb zavedena, k vyššímu výběru DPH to s největší pravděpodobnéstí nepovede. DPH se neplatí tam, kde existuje dohoda mezi odběratelem (koncovým zákazníkem např. živnostníka) a dodavatelem. To bude platit stále, nic se na tom nezmění. Masivně se např. v pohostinství ale zvýší odpisy ze zkaženého zboží, toť vše. 

Povinnost vydávat doklad by smysl měla - už dnes samozřejmě platí, ale přesněji tedy její přísnější dodržování. Mělo by to smysl symbolický (politický) tedy, že na každou platbu musí existovat doklad, kdy občané by si na takovou věc zvykli a tedy by to potenciálně mohlo vést k tomu, že dokladu budou ve větší míře vyžadovat.  Pak by ovšem musela být evidence tržeb zavedene komplatně a musela by být anonymizována co je prodáváno a mohl se kontrolovat pouze tedy kontrolní součet každé platby. To ovšem Neburešovi logicky vůbec nevyhovuje, tam by se pak blbě kradlo neb data, která chce shromažďovat, jsou snadno zneužitelné a obtížně se dá prokázat, že zneužita byla. Babiš jako starý StBák je především zločinec. 

 

Bez zavedení evidence tržeb nemá vládní koalice smysl, řekl Babiš

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#53933 Re: Nebureš je naprostý blázen, když si myslí, že zavedení evidence tržeb potvrdí jeho .....

2015-08-20 07:09:22

#53756: - Nebureš je naprostý blázen, když si myslí, že zavedení evidence tržeb potvrdí jeho ..... 

 

Marx-leninský pseudoekonom "inženýr" Miloš Zeman je bez nejmenších pochybností především buran.....

2015-08-19 12:31

 

....myšleno v češtině nikoliv v ruštině, neb blizárdem je jeho obsah žaludku, když se ožere jako to prase. 

 

PETRÁČEK: Ovčáček, Zeman, Hrad...
to je buranokracie v praxi

Hrad se stal díky lidem, kteří se nyní tváří, že jsou jeho představiteli symbolem buranství, to je věc naprosto jasná. Těžko se může stát elitou pisálek z komunistických Halo novin, který se sám rozhodl, že se stane zaměstnancem totoho plátku vyložených lží. Těžko se může stát elitou člověk, který své politické kroky k rozpuštění řádné zvolené a ustavené Sněmovny hodnotí slovy, že je to "dárek voličům". Těžko si respekt elity získá člověk prosazující svojí dcerunku, z které se následně vyklube pornohvězdička. Těžko se elitou stane člověk obklopený KGBáky a StBáky - od Nejedlého počínaje, přes Čubu až k polodemntní Buriánové, která vyměnila hudbu za žvanění pro alkoholového dementa. 

Elitu tvoří mimo jíné to, jací lidé chtějí pro toho, kdo by měl být elitou pracovat. Kteří s ním chtějí sdílet jeho myšlenky (v případe marx-leninského pseudoekonoma Miloše Zemana se snad ani o myšlení nedá mluvit). 

Kde se objeví Ovčáček, až ho "inženýr" Miloš Zeman nebude potřebovat? U Klause v jeho podivné bandě StBáků a KGbáků nebo se přímo odstěhuje do Ruska, založí si vlivovou "společnost" přátel soudruha Vladimíra Iljiče Putina? Vše z toho je velmi pravděpodobné, co je naprosto jisté, nebude v ČR existovat normální standarní zaměstnavatel, který by jej zaměstnal, je to osoba nezaměstnatelná.