MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#52454 Re: Kontrolni otazka vzdelanym obcanum teto petice.

2015-08-10 15:57

#52452: - Kontrolni otazka vzdelanym obcanum teto petice. 

Tak to mate obrovské štěstí, ze na většinu vzpominate v dobrem. Také vím o několika ucitelkach, které minimálně respektuji v jejích profesi, většina ovsem bohuzel byly nejen formalnimi clenkami bolševické partaje, tedy s jasne nebolsevickym synkem z nebolsevicke rodiny poněkud pnutí vznikalo, byt jen v onjektivite znamkovani. Dnes se domnivam, ze to byl jejich zvláštní způsob "selekce" a jak si udrzet pocit nadrazenosti, sníženou znamku z chovani si ovšem nikdy nedovolily.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#52458 Re: Re: Kontrolni otazka vzdelanym obcanum teto petice.

2015-08-10 16:14:46

#52454: - Re: Kontrolni otazka vzdelanym obcanum teto petice. 

Dobri ucitele to za komunistu nemeli lehke. To same jak v protektoratu. Nikdo z nich nam samozrejme nerekl co si mysli o komunistickym rezimu. Jen tri ucitelky a jeden ucitel kteri mne ucili byli ucitele" ala Semelova". Pro vetsinu to bylo ale jenom zamestnani, tak jako u jinych profesi. Ta pani ucitelka o kere jsem se zminil  nas navic vedla k zdravemu vlastenectvi i kdyz pravdepodobne  riskovala svoji karieru. Ja jsem urcite znamenal vetsi problem pro ucitele, nez oni pro mne,tak alespon to tak vidim z odstupu casu.