MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#51327 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman je štěnice

2015-07-30 18:38

#51313: - Re: Re: Re: Re: Re: Zeman je štěnice 

 vůbec ti takový život nezávidím, ty rezidente :D ..... rezidenční život v rezidenční čtvrti s ostatními rezidenty, pod dohledem rezidenční ochranky, která  Vám hlídá rezidenční barák v UK (zřejmě Ukrajina), aby Vám ho nějaký bezdomovec nepochcal. dále pak zprofanované destinace, jako Gran Canaria nebo Dominikánská republika, tam fakt můžou jezdit jen přiblblí ajťáci. Nejste vy náhodou úžasňáci ? ten člověk 12 hodin tvrdě dře,  a jistě ho nečeká doma, taky nic příjemného ...to je práce a opravdový život ve svých drsných, emocionálních podobách. A to tvoje nesmyslné, jistě přeplacené ťukání do komputera, je k hovnu, nic pořádného nevytváříš a ještě se tím chlubíš, tvůj život není o nic lepší, než toho plebejce co poctivě manuálně dře 12 hodinové směny. Myslíš jsi, že jsi vyhrál, že jsi s tím vydrbal, že máš svůj pohodlný život na úrovni, ale prdlajs hošku, však na to přijdeš a uvidíš, že mám pravdu, ještě bych nad tebou nelámal hůl.

ps: to říkám, jako člověk, který sám programoval, aby začal pracovat manuálně a nalezl pochopení, pro tuto práci v dalekém, drsném severu, který se 7 x ocitl ve stavu blízké smrti, který procestoval 50 zemí, atd atd.. A to vše stihl před 40 a chlubím se tím někde ? Ne.

A proto je třeba pochopit pravdu a tím i sám sebe, přijmout je, a přijmout i pravdu, že Karel Schwarzenberg, by nikdy nerozpustil  Nečasovu vládu ve které seděl, tím by nikdy nenastal růst ekonomiky, protože by ji Kalousek dál zaškrcoval, a měl, v rozporu s tím co říká, nejvyšší schodky rozpočtu v historii, a TOP09 by dále drtila sociálně slabé a hendikepované, proto byl Zeman menším zlem, byť je větším hulvátem.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#51329 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman je štěnice

2015-07-30 19:37:06

#51327: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman je štěnice 

 Hulibrku, zase perlíš , autorovi příspěvku 51313 jednoduše závidíš. 


Nepřihlášený uživatel

#51336 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman je štěnice

2015-07-30 21:36:29