MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Amen.

#50807 Papež tomu rozumí velmi dobře. Poznal zrůdnost kapitalismu,fašismu prosazovaného USA

2015-07-18 00:52

Vraždění a vývoz fašismu amerického vzoru a jeho vývoz v podobě fašistických spiknutí do světa. Vrazi Indiánů a otrokáři z Jihu  těžko kdy  budou demokraty. Papež zažil  drancování Jižní Ameriky, bídu, chudobu, hlad a otrokářství monopolů,privatizaci typu USA  a drancující  agetury  v přímém přenosu. Ty modrobolševická debilní hrabivá vygumovaná  svině s amputovaným mozkem. Tento papež nebude poslední, jak by sis to ty kretene přál. Ale pro takové zloděje jako jsi ty tady nebude místo

Odpovědi

Pater Noster.

#50808 Re: Papež tomu rozumí velmi dobře. Poznal zrůdnost kapitalismu,fašismu prosazovaného USA

2015-07-18 01:53:11

#50807: Amen. - Papež tomu rozumí velmi dobře. Poznal zrůdnost kapitalismu,fašismu prosazovaného USA 

Odpoustim ti bratre posedly Satanem,duse necista zdrogovana . Tvoje nenavist k bliznimu svemu ti zatemnila tvuj zdravy usudek a nyni jsi suzovan necistym duchem komunismu. Nezapomen ze mezi nami Havlisty najdes trvaly klid tve duse ktery mezi Zemanovci nemuzes nikdy najit. Dobrou noc pomileny priteli a prekonej sam sebe.


Nepřihlášený uživatel

#50811 Re: Papež tomu rozumí velmi dobře. Poznal zrůdnost kapitalismu,fašismu prosazovaného USA

2015-07-18 06:35:01

#50807: Amen. - Papež tomu rozumí velmi dobře. Poznal zrůdnost kapitalismu,fašismu prosazovaného USA 

 Hulibrku, hulibrku, koukám že jsi na latrínách rusácké ambasády nasál od soudruhů kvalitní nenávistné sémě. Dávej si bacha, hulibrku ať tě z té tvé zášti a nenávisti netrefí šlak, kdo by nás tady, hulibrku potom bavil svojí ubohostí.