Petice proti přijetí uprchlíků ze Sýrie

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#231 Re: Postavme se proti pronásledování křesťanů a dodržování jejich základních liských práv!

2015-07-16 00:52

#226: Za práva křesťanů na Středním východě - Postavme se proti pronásledování křesťanů a dodržování jejich základních liských práv! 

 Kdyz uz tak zasvecene pisete o lidskych pravech,nemely by se ty prava prvorade dodrzovat u nas doma? Placete na spatnem hrobe,meli by jste se s duverou obratit na ty,kteri umoznili financni podporou vznik Islamskych radikalu a tim niceni krestanskych pamatek,ktere odporuji jejich fanaticke vire a tomu,ze jsou krestanske zeny nekde v Syrii prodavany i s detmi do otroctvi tomu moho verit a nemusim!Vetsinou verim pouze tomu co vidim na vlastni oci,propaganda ruznych neziskovych organizaci neni tak nezistna a dokaze zblbnout,kterehokoliv neinformovaneho prostacka!

Odpovědi

Za práva křesťanů na Středním východě

#242 Re: Re: Postavme se proti pronásledování křesťanů a dodržování jejich základních liských práv!

2015-07-24 11:59:39

#231: - Re: Postavme se proti pronásledování křesťanů a dodržování jejich základních liských práv! 

 No tady nejde jenom o Sýrii a Irák, křesťanské menšiny jsou ulačovány a podrobovány pozvolné genocidě v celém islámském světě, od Pakistánu přes Írán až do Nigérii, bez výjimky, i když Islámský stát tenhle útlak dotáhl až k regulérní genocidě. Je jen na nás, jak se k tomu potavíme, protože my, převážně atheistická Evropa, jsme pro islamisty mnohem větší nepřítel, než tito křesťané, lidé knihy. Každý tady skučí nad pozvolnou islamizací Evropy, ale sami necháme naše spojence na pospas. Až dojde k totální islamizaci jejich regionu, obrátí veškerou svoji pozornost na Evropu a náš alibismus a pokrytectví se nám tvrdě vrátí. Mějme to na mysli.