MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#50649 Re: Re: Co zde dokázali vyhudovat za 25 let modrobolševičtí kleptozmrdi? Hovno.

2015-07-12 09:10

#50611: Milan - Re: Co zde dokázali vyhudovat za 25 let modrobolševičtí kleptozmrdi? Hovno.

Nebyli náhodou napřklad ve státech v té době, o níž mluvíte v souvislosti s paní Horákovou, popraveni manželé Rozenbergovi? Nejsou to rovněž politické vraždy, když tito hrdinové dopomohli vytvořit rovnováhu při výrobě jaderných zbraní?

Aby hospodářky dokázala konkurovat daleko menší část světa, proti daleko větší části z ohromným lidským potenciálem a kulturním zázemím, to byl vskutku boj nerovný a že hromadu sobeckých hajzlů opustila jako krysy loď při těch slavných emigracích a nepomáhala lidem doma je také pravda.

Každá cenzura a hlídání a škrcení duchovně vzdělávacího článku způsobí ve společnosti nerovnováhu a poptávku po zakázaném, bohužel i na tomto poli musely východní státy čelit ideologické diverzi a že pak došlo i k zbytečným cenzurním excesům to nelze popřít. Nebylo by k tomu muselo docházet, kdyby lidé nebyli pakáží prodejnou. Nebyl to tedy ve všem špatný systém, jenom se začal vyvíjet ve špatném čase na nevhodném místě.

K výčtu toho co socialistická společnost vybudovala, lze přičíst vybudování dvou jaderných elektráren  za několik málo let. Jaslovské Bohunice a Dukovany. Stihla ještě rozestavět i Temelín. Kapitalistické vlády po 89tým roce nebyly schopné se ani za 25let  domluvit kdo nám ho dostaví. Ukázka vrcholné neschopnosti. Socialistická vláda okázala udržovat mnoho závodů bez vzájemného zadlužení. Kapitalistické vlády je za několik let nechali položit většinou skrze druhotnou platební neschopnost. Stratili jsme i potravinovou soběstačnost. 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#50650 Re: Re: Re: Co zde dokázali vyhudovat za 25 let modrobolševičtí kleptozmrdi? Hovno.

2015-07-12 09:48:10

#50649: - Re: Re: Co zde dokázali vyhudovat za 25 let modrobolševičtí kleptozmrdi? Hovno. 

 Máš pravdu soudruhu , pod úspěšným vedením prevlečených komunistů, stbáků, jejich prchantů a kamarádů a pod záštitou dvou "prezidentů" z "prognostického ústavu" , místní to pobočky KGB/FSB to tato země dopracovala až do dnešní podoby. Takže soudruhu, ty musíš vlastně radostně oslavovat úspěchy své rodné krvavé komoušské strany!


Nepřihlášený uživatel

#50651 Re: Re: Re: Co zde dokázali vyhudovat za 25 let modrobolševičtí kleptozmrdi? Hovno.

2015-07-12 09:53:31

#50649: - Re: Re: Co zde dokázali vyhudovat za 25 let modrobolševičtí kleptozmrdi? Hovno. 

 Koukám že místní hulibrci obdrželi do soudruhů hulibrků z rusácké ambasády nové noty.