MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#50646 Tak pro dokreslení podnikazlodějlm.

2015-07-12 00:10

Mas pravdu, soudruhu. V zadnem kapitalistickem state neni prumysl, silnice, bazeny, sportoviste, 

Kde je 0KD Praha, Královopolská strojírna Brno (trosky),de facto i 1.brněnská strojírna všechny Tesly, celý elektro průmysl,fůra strojírenských fabrik, atd..????? Kde jsou naše vodárny i s vodními zdroji??? Kde jsou naše plynárny????Prodali jsme si  vlastní Aerolinie....Zato máme úřady práce, co ještě nikomu práci nesehnaly.

obedy ve skolach, nemocnice, divadla, umelecke skoly.

Janáčkovo divadlo mělo být zušeno. Stejně tak Státní opera Praha mizí do zániku. Činoherní divalo v Ústí  a spousta jiných.No a Práglozlodji si nemocnice zoptimalizovali tak, že záchranky bloudí něklik hodin, než přijmou pacienta. Dobrý, jen tak z Praze dál. PLatba 100 kč za den už přivvedla  důchodce do katastrof. Prý ji sociální Andrej obnoví...No školy se ruší jak na běžícím páse,,,říká se tomu "optimalizace " nebo spíše  úpadek vzdělanosti.

 

Lide chodi pesky po prasnych cestach, zerou korinky, nemocni jsou odsouzeni chcipnout bez lekarske  pece.

Strava vyráběná podnikoši je často nepoživatelná. Prodavačky musí nabízet zkažené maso, salámy, šunky zbarvené do zelena.Špekáčky a jiné nemají co masem a špekem co společného.Mnohé hospody prodávají nepožiatelné žrádlo a ještě ti zloději  neplatí daně.Jedovatý žrádlo, jedovatý chlast.  Prága, rozkradený dopravní podnik, tisk jízdenek ,tunel Blanka stavěný bandou podnikatelských práglo KOKOTU ,primátorka z toho šílí, známý podnik OUPEN KRAD, víme svoje

 

A vsichni vime proc.  Nevedli to tam komunisti !Ale modří ptáci.

 

TY  RUDY  PAKO .  Kdybych mel takove vazne problemy se srdcem za totace, tak uz na mne byly dva 

metry hliny.  Nastesti se psal rok 2001 .  Podstoupil jsem dve tezke operace na spickovem pracovisti,

( nemocnice U svate Anny v Brne) a tam mi zachranili zivot.  Bylo mi tehdy 45 roku.

Podotykam, ze nejsem ZADNY PROTEKCNI PACIENT,  ale obycejny venkovsky chlap.

Tak drz tu svoji sprostou bolsevickou tlamu a demagogicke zvasty si schovej pro svoje soukmenovce !

Byli jiní, kteří zemřeli, protože neměli 100 Kč na nemocnici, na léky, na bydlení, na ošetřovatelku a jídlo.  Děláme vědcké experimeny. Místo nemocné ledviny odborníci odstraní tu zdravou. Dobré. U 15 leté dívky léčí bulímii na psychiatrii a ona zemře na lekemii. Dobrá péče. NIKDo NENÍ POTRESTÁN.Staršímu muži voperují kyčel, zanesou mu sepsi do operačních ran a on zemře na otravu krve za obrovských útrap a horečky.BEZ POMOCI A BEZ TRESTU. ZubaŘ mladému studentovi odvrtá zdravé zuby (ASI 10), aby nadělal  love na jachtu. . Jo,taky dobrý. Diagnstika Celiakie trvá průměrně 3-5 roků , pacient obvykle v té době  zemře. Ale se ušetří. Prostě, jde to lidem k dUhu. Jinak svatá Anna, chladna zrána.

Z denního tisku:

 

Nemocnice u sv. Anny skončila loňské hospodaření s propadem zhruba 367 miliónů korun, což byl nejhorší výsledek ze všech nemocnic a ústavů, jež ministerstvo zřizuje.

 

Prostě máme skvělé managery ......

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#50647 Re: Tak pro dokreslení podnikazlodějlm.

2015-07-12 06:38:59

#50646: - Tak pro dokreslení podnikazlodějlm. 

 Máš pravdu soudruhu , pod úspěšným vedením prevlečených komunistů, stbáků, jejich prchantů a kamarádů a pod záštitou dvou "prezidentů" z "prognostického ústavu" , místní to pobočky KGB/FSB to tato země dopracovala až do dnešní podoby. Takže soudruhu, ty musíš vlastně radostně oslavovat úspěchy své rodné krvavé komoušské strany!