MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#50539 Miloš Žvanil - POKRAČOVÁNÍ....

2015-07-09 13:13

Závistivá, neschopná a ubohá husitsko-bolševická čecháčkovská lůza se kojí nadějí, že se nažere papírových majetkových přiznání anebo registračních pokladen. Případně i Putinovy sovětské "humanitární" pomoci. A nechce se s nikým dělit o žvanec.
Zloděj křičí: "Chyťte zloděje !!!" Anebo píše petice a podává trestní oznámení. To vše pod patronací záludného Putina. 
Komunistický manifest škromachů, ransdorfů, skálů, falmerů,  bartošů, matějků, krejčíků, kellerů, falbrů, foldynů, velebů, heprdlů, marxových, konečných, křečků, paroubků, stropnických, vyvadilů, rychetských, pitomiů, mamulů, středulů, humlů, zhovadilů a jiných žvanilů: Stát ať všechno poskytne na úkor těch produktivních občanů a důvěřivých věřitelů státu, včetně alimentů.

Souložit, kouřit a chlastat budeme už sami. Natisknout peníze a rozdat mávátka !!! Se Sovětským Svazem na věčné časy !!! Vyloudit z EU co se dá - a pak z ní hrdě vystoupit !!! Jako azbucké lenivé lůzokratické Řecko - náš vzor.
Už není co znárodňovat, arizovat, ani rozkulačovat, privatizovat, vyvlastňovat, tunelovat či jinak uloupit. Budou už jenom zaslouženě „rýt držkou v zemi“, leniví, nepoučitelní a stádovití lumpenproletáři, státní zaměstnanci, parazitičtí komunističtí a postkomunističtí korytáři, estébáci, odboráři, grantoví politologové, sociologové, psychologové i psychiatři a další lemplovští kleptopracující, jakož i stejně parazitičtí, zamindrákovaní, práce neschopní eurobijci, exhibicionističtí neschopní, závistiví i zhulení pisálkové, buranští a lůze se podbízející režiséři, neschopní si ani společný kibuc či firmu založit, kde by se vlastníma rukama uživili, natož aby někoho dalšího zaměstnali. Ani Putin je živit nebude. Stejně tak nezodpovědné matky "samoživitelky", plodící stejné parazity. Bohužel na to doplatí právě ti pracovití, kteří nedobrovolně přispívají na množení této vrstvy. Řešením je pouze adopce do ještě přežívajících normálních rodin. Vyměnit uprchlíky za bolševiky (kus za kus).
Teprve teď přináší komunizmus své Kainovsky zvrhlé a prznitelské plody na přírodě i na lidech - a ještě pár generací bude. Diskuze malomocných, neschopných, žlučovitých, klauzemanovských i putinovských socek v pracovní době to jenom potvrzují. Nostalgicky opěvují loupeživý komunizmus či jiný „většinový“ systém a zamlčují, že tehdy ještě dožívala předkomunistická výchova a morálka – komunisty nazývaná „přežitky kapitalizmu“ a že se žilo z naloupených bilionů. Dnes nemáme žádný civilizovaný kapitalizmus – ale trojbarevnou bolševickou otevřenou kleptokracii a partajokracii – bez „přežitků kapitalizmu“. Současný konzumizmus není nic jiného, než převlečený a přebujelý komunistický materializmus. Levicoví lemplové jen žvaní – ale ani jediný kibuc si dosud nezaložili, aby tam předvedli, co umějí vlastní prací, bez olupování a parazitování na těch úspěšnějších. Kydají na cikány, ale sami klesají na jejich úroveň, ba i pod ni.
Historie lenivého, příživnického pronároda se stále dokola opakuje: etapu lžidemokracie vystřídá diktatura lapkovské lůzy, která se následně připojí k zacinkání klíči – až zase všechno nakradené prožere. A každých dvacet let plive na tu lůzu předchozí a nostalgicky vzpomíná na tu lůzu předpředchozí.
Čecháčkové budou spokojeni - až zase všichni budou mít stejné hovno - jen zasloužilí soudruzi (falmer) ho budou mít navoněné z Tuzexu.

Nejzkorumpovanější jsou čeští stádovití voliči: za guláš a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#50542 Re: Miloš Žvanil - POKRAČOVÁNÍ....

2015-07-09 14:05:04

#50539: - Miloš Žvanil - POKRAČOVÁNÍ.... 

 Týýý vole to je ale blábol :-)   :-)   :-) 


Nepřihlášený uživatel

#50544 Re: Miloš Žvanil - POKRAČOVÁNÍ....

2015-07-09 14:36:59

#50539: - Miloš Žvanil - POKRAČOVÁNÍ.... 

 100 BODŮ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#50545 Re: Miloš Žvanil - POKRAČOVÁNÍ....

2015-07-09 15:32:25

#50539: - Miloš Žvanil - POKRAČOVÁNÍ.... 

 Vypada to, vazeny pane, ze jste po roce 1989 nebyl volit.  Vzhledem k tomu, ze jste sepsul vsechny strany a vsechna hnuti, neumim si predstavit, komu by jste hodil do urny hlas.

V mnoha vecech bych s vami mohl souhlasit, ale pokud jste se nezucastnil voleb, musite drzet usta.

Vase prispevky byly opravdu "vycerpavajici".  Citim se po precteni tolika slov skutecne vycerpany !


Nepřihlášený uživatel

#50549 Re: Miloš Žvanil - POKRAČOVÁNÍ....

2015-07-09 17:25:18

#50539: - Miloš Žvanil - POKRAČOVÁNÍ.... 

 Milos je sice velky zvanil, ale ty jsi ho hrave prekonal, mudrlante !