MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#50481 Re: O Zemanovi, kdyby se stal v roce 2000 hlavou státu - Miloslav Šimek

2015-07-06 13:15

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#50483 Re: Re: O Zemanovi, kdyby se stal v roce 2000 hlavou státu - Miloslav Šimek

2015-07-06 13:37:10

#50481: - Re: O Zemanovi, kdyby se stal v roce 2000 hlavou státu - Miloslav Šimek 

 

V Bílém domě zrušili Pussy Riot víza a šupem je vypoklonkovali z USA;

Oblíbená punková partička má totiž v Americe problém; Pussy Riot, poté, co je přijaly v Americe s takovou pompou Madonna i Hillary Clinton, si usmyslely, že někoho zajímá jejich punk a zúčastnily se protestů v zuřícím Fergusonu; kde ale narazily. Napřed hrdě samy o svém exhibicionismu referovaly na sociálních sítích; ovšem, ouha, žádná sláva, naopak. Odpověď nenechala na sebe čekat - na stránkách Bílého domu se objevila petice s požadavkem zrušení víz pro celou "trojici" a vystěhování jí z USA. 

"Ruští aktivisté ze skupiny "Pussy Riot" - N. Tolokonniková, M. Aljochina a P. Verzilov - přijely propagovat vulgární, amorální a nekřesťanský způsob života,- napsal autor petice. - V Rusku byly odsouzeny za šokující, urážlivé a amorální činnosti v katedrále Krista Spasitele. Američané si váží jakýchkoli názorů, ale náš "pohár trpělivosti" přetekl poté, co tito aktivisté se zúčastnili nelegálních protestních akcí ve Fergusonu a New Yorku. Domníváme se, že účast cizinců v podobných akcích je nepřípustná. My, Američané, vyřešíme svoje problémy samostatně, bez pomoci cizinců, kteří mají špatnou pověst...

No, prosím, dokud tyto "ku*dy" znesvěcovaly katedrálu v Rusku, byly to hrdinky, přijímané Hillary Clinton a dalšími celebritami. Když se postavily za pouliční demonstranty v USA, jsou to najednou "cizinci, kteří mají špatnou pověst" - a pryč s nimi!!!  Kdepak jsou  jejich čeští obhájci? Kubišová, biskup Malý, kníže Schwarzenberg...? Takto se v grupensexu předvádějí morální nositelky Ceny Václava Havla za kreativní disent..