MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

zvedavy dedek

#50404 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-07-04 12:32

#50403: - Re: Re: Re: Re:  

 Hulibrku, zase nas bavis svou blbosti ?  Otiras si svoji primitivni sprostou hubu o cloveka, ktery, na rozdil od tebe, v zivote neco dokazal .  Ale to je poznavaci znameni vsech hulibrku .

My nejsme ovcomrdi, my zadnou ovci nemame.  To vy mate sveho Ovcacka, kdykoliv ochotneho nastavit...........!

Pokud jsi vystudoval dve prestizni univerzity jako pan Schapiro a mas za sebou stejne uspesnou karieru (nejenom politickou) , tak se ti omlouvam .

 

Ale ty jsi spis jen  SMRADLAVE  HOVNO  U  CESTY  !!!

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#50405 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-07-04 12:47:20

#50404: zvedavy dedek - Re: Re: Re: Re: Re:  

Komousum se styska po starych dobrych casech ale stale nejsou schopni pochopit ze jim vlak do Bolsevicek jiz davno ujel.At je to ten jejich krivak prezident Zeman tak estebaci kteri jsou nalezli v dnesnich politickych stranach ceska. Doufaji STALE ze ta asiatsko-mongolidni pakaz jim nejak pomuze. Americani jim vadi protoze tato velmoc je schopna ty Putinovi ulicniky udrzet v lajne a jsou si vedomi ze kdyby si neco zacali tak by je americani se svymi spojenci vygumovali tu jejich RUSSII z mapy sveta.


Nepřihlášený uživatel

#50439 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-07-05 10:19:17

#50404: zvedavy dedek - Re: Re: Re: Re: Re:  

 No je tak schopný, že si minimálně dokázal si zařídit, že mu do kanceláře na ambasádu vždy přijdou pokleknout na zem nějaké ty živé pisoáry. Některé pisoáry možná mají i svá jména. Ten, co se jmenuje Majzner, no tak tomu on soustavně sere do huby. Do toho co se jmenuje Němec, no tak do toho si honí ocas. Do těch ostatních se z nudy na dálku zkouší trefit plivancem, moc se mu to nedaří a proto mají v jednom kuse zamrmlené ksichty. Ano je to velice všeho schopný nadaný člověk. Tak jako i vy.