MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#49905 Re: Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv...

2015-06-17 04:34

#49877: - Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv... 

 Děkuji Vám za příspěvek. Bohužel, musím konstatovat, že komunistická, KGBácká, StBácká a Agentská pakáž se nám tady roztahuje pořád. Pokud nezačne BIS jednat, tak spláčeme nad "výdělkem". Mynář nemá dodnes bezpečnostní prověrku a nikdy ji mít nebude. Přesto funguje dál.

Neškodilo by vydat seznam osob, které před r. 2000 studovaly v SSSR (RF).

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#49906 Re: Re: Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv...

2015-06-17 07:22:45

#49905: - Re: Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv... 

 Nejsem moc příznivcem takových seznamů, na druhou stranu narozumím jejich mlčení, nechápu proč se část odvážných nesdruží a nevystoupí veřejně s tím, že byli naverbování do KGB. Mnozí z nich jsou dokonce agenty dvojími a jsou již v seznamech StB. 

Řekl bych, že by to byl velký přínos pro společnost, pokud by se rozhodli veřejně promluvit. Mnozí z nich jsou ale aktuálně na vrcholu kariéry a mnozí z nich se o poitiku vůbec nezajímají, nejsou na ní zavislí a nechtějí se takové věci vůbec účastnit.  Z určitého pohledu je to přesně stav naší společnosti i lidé chytří se nechtějí účastnit veřejného života, mladá elita emigruje a nechce se o ČR vůbec vracet. Přesně to vyjářil doktor Pomahač. Tato společnost je výše uvedeným dlohodobě devastována. Výsledek je i Zeman na Hradě. 

Nečasovu vládu přes všechny excesy kterými si prošla za velkou naději pro budoucnost. Nečasova vláda ukázala, že věci mohou jít jinak.  Co se týče dokonce financí, bylo to vlastně vláda naprosto úžasná, bez sociálních otřesů prošla celosvětovou financní krizí a navíc ještě stabilizovala státní finance.  Zpětně hodnotím tuto vládu jako v podstatě "zázrak" při pohledu na to, co se dělo před nimi - Topolánek byl opravdu šílený a stejně tak socani, byť ti, bych řelk, reagovali na to, že si ODS zvolila opravdu podivného člověka Topolánka.  Co se děje dnes je opravdu masakr.