MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

48518
Nepřihlášený uživatel

#48521

2015-05-19 20:12

Vase vyjadreni nema smysl komentovat. Preji Vam hodne stesti , at se Vam dari . Mam pouze jednu prosbu. Pokud zde nezijete, nehodnotte politicke klima v CR a pocity lidi, kteri nechteji emigrovat.  Prejeme si pouze prezidenta,ktery bude dustojne reprezentovat CR.  Studenti jsou inteligeni lide, v roce 1989 pomohli zmenit rezim. Divim se Vasi zaslepenosti. Pokud se vytasite s prazskou kavarnou, jsou dve moznosti. Bud jste zaryty komunista (jaky jste mel duvod emigrovat?), nebo zijete zde a obelhavate nas.  Je lhostejne, co je pravda.  Jste komanc, az do morku kosti.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#48525 Re:

2015-05-19 21:27:11

#48521: -  

 jak kteří studenti, jak kteří. ti co byli na té protizemanovské demonstraci s plakáty např. přeškrtnutého Madura (prezident Venezuely), panebože co to mělo společného se Zemanem, to mohlo mít něco společného jedině se zájmy USA, až tak inteligentní nejsou, jinak by museli vidět politiku TOP09_ODS v úplně jiném světle.

Ale třeba taky chtějí, až budou opravdu dospělí, defraudovat a ožebračovat sociálně slabší, jako Drábek.Kalousek atd. vydělat peníze ne dobrým nápadem, ale na úkor jiného.

Bylo to zmatené, učiteli zmanipulované stádo. Já jsem zásadně proti komančům, jako je např. soudruh Štětina dnes TOP09 ,a jiným zaslepeným štváčům Doležal, Klvaňa, Šafr agent Vondra a jiní.

Pravda to je a není lhostejná.  Já jen chci, aby tito lidé pochopili, že se mohou mít lépe, ale že to s TOP09_ODS partou nikdy nepůjde, protože jejich osobní zájmy se rozcházejí se zájmy ČR a jejich občanů. to jsou strany, pro určitou povětšinu nečistou skupinu horních 10000 a jejich zájmy podporují (i korupcí, tunelováním) na úkor této země. To socani jsou na tom trochu lépe, ale ne o moc.....takže Bureš z toho vychází zatím nejlépe. Vidím to dobře jako člověk, který může sledovat dva systémy vládnutí apolitické kultury a porovnávat.

Měli by jste spíše poslouchat lidi, jako je Robejšek, Halík, Cílek, ale i Janeček apod. ti mají schopnost porozumět.